Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Skarsaune, Oskar

  Sorter etter

  Den ukjente Jesus

  175,- 199,-
  Forfatteren tar for seg forskjellige alternative kilder til hvem Jesus var, og som gir oss et annet bilde av Jesus enn det som kirken har autorisert. Han tar for seg bøkene Da Vinci-koden, Gralsfortellingene, Thomasevangeliet og Q-kilden, som er bøker som er basert på slike alternative kilder.

  Etterlyst: Bergprekenens Jesus

  306,- 349,-

  Inkarnasjonen - myte eller faktum?

  175,- 199,-
  Denne boken er en historisk studie av hvordan kirkens Kristus-bekjennelse ble til. Skarsaune har også undersøkt hvilke teologisk grunnlag Kristusbekjennelsen har, og hvordan oldkirken tilrettela kristologien, læren om Kristus. Har person- og sakregister.

  Og Ordet ble kjød

  175,- 199,-
  Boka gir ei tematisk innføring i oldkirkens teologihistorie, og tar for seg den treenige Gud, Jesus, ånd, kirke, sakramenter, evig liv, skriftens kanon og tolkning. Har litteraturliste.

  Skaper-koden

  87,- 99,-
  Forfatteren drøfter tre hovedpunkter knyttet til debatten rundt "den nye ateismen": Evolusjonsargumentet, bevegelsen Intelligent Design og den kosmiske darwinismen. Forfatteren kommer ateistene langt på vei i møte, men viser at man på det samme moderne naturvitenskaplige grunnlaget også kan trekke andre konklusjoner. Har litteraturliste.

  Skarsaune, Oskar