Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Skardhamar, Anne-Kari

  Sorter etter

  Kunsten å lese skjønnlitteratur

  439,-
  Boka har tre deler. Den første handler om lesestimulering. Den andre delen introduserer tekstanalytiske metoder for å beskrive og forstå tekster i hovedsjangrene epikk, dramatikk og lyrikk. Tredje delen drøfter betydningen det å lese skjønnlitteratur kan ha for å utvikle empati. Boka er skrevet for lærerstudenter, lærere, litteraturformidlere og andre som vil styrke sin litterære lesekompetanse. Boka er en fortsettelse av Litteraturundervisning : teori og praksis (2001) og bygger på tekstorienterte lesemåter. Med litteraturliste og register.

  Litteraturhistoriens barn

  409,-
  Boken handler om barn og barndom i litteraturhistorien, og tar for seg et utvalg oppvekstskildringer i nordisk litteratur fra middelalder til 2009. Boken er beregnet på litteraturstudier og litteraturformidling på ulike nivåer. Med litteraturliste.

  Litteraturundervisning

  379,-
  Boka er delt i tre deler: Første del gir en orientering om ulike måter å vinkle litteraturundervisningen, og viser sammenhengen med ulike litteraturvitenskapelige teorier. Andre del gir en innføring i nærlesningsmetode gjennom samtale med elevene, mens siste del gir eksempler på undervisningsopplegg for ulike klassetrinn basert på ideen om tekstnære samtaler. For studenter ved lærerhøgskolen. Fortsetter i Kunsten å lese skjønnlitteratur. Har litteraturliste.

  Skardhamar, Anne-Kari