Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Lene Kaaberbøl

  Skammarens dotter

  149,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788252187953

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Boka bak filmen! Skammarens dotter er første bok i den intenst spennande Skammar-serien, som har erobra unge fantasy-elskarar i land etter land. Dina har arva den eigenskapen frå mora som gjer at alle må frykte henne: Berre med blikket kan ho få folk til å tilstå kriminelle handlingar. Når Skammaren blir kalla til Dunark-borga der den vonde fyrst Drakan herskar, må Dina komme mora til unnsetning. Heller enn å spele helt ønskjer Dina eigentleg å vere heilt vanleg, men det går ikkje når ein er Skammarens dotter og har fått auge som ingen vanlege menneske tør å sjå inn i. Omsett av Øystein Rosse.
  Detaljer
  SERIE Skammarserien
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252187953
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Fantasy magical realism
  Interesse Interest age- from c 12 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Boka bak filmen! Skammarens dotter er første bok i den intenst spennande Skammar-serien, som har erobra unge fantasy-elskarar i land etter land. Dina har arva den eigenskapen frå mora som gjer at alle må frykte henne: Berre med blikket kan ho få folk til å tilstå kriminelle handlingar. Når Skammaren blir kalla til Dunark-borga der den vonde fyrst Drakan herskar, må Dina komme mora til unnsetning. Heller enn å spele helt ønskjer Dina eigentleg å vere heilt vanleg, men det går ikkje når ein er Skammarens dotter og har fått auge som ingen vanlege menneske tør å sjå inn i. Omsett av Øystein Rosse.
  Detaljer
  SERIE Skammarserien
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252187953
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Fantasy magical realism
  Interesse Interest age- from c 12 years
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  Å lese litteratur

  399,-
  Innføringsbok i litteraturvitenskap, med hovedvekt på analysen av skjønnlitterære tekster. Boken er ment å skulle være til hjelp når en bearbeider leseropplevelser slik at de gir større forståelse og kanskje innsikt. Med sin vekt på leserens rolle forsøker den også å gi rom for den umiddelbare, ofte bortimot uforklarlige opplevelse som en roman, et dikt eller et drama kan gi.

  Ekspedisjon Brasil

  209,- 238,-
  I et år bor Edvard i Brasil sammen men mamma og stefar. Han går på skole og skriver dagbok hver dag. Han skriver om dyr han liker eller ting han har opplevd. I denne boken kan du oppleve Brasil sammen med Edvard. Du kan følge ham og vennene hans på ekspedisjon for å redde havskilpadder. Du får høre historier om tapre slaver som hjalp andre slaver fri, om den nifse varulven som kommer fram hver torsdag ved fullmåne. Du får vite hvordan jaguaren jakter og hva du skal gjøre om du går deg vill i Amazonas. Og mye mer om Brasil.

  Nabospråk og nabospråkundervisning

  169,-

  Elevens håndskrift

  369,-
  Boka gir en innføring i barns skriftutvikling fram mot skolealder og gjennom hile skoleløpet. Den tar blant annet for seg målene for skriftopplæringen i læreplanene, skriftforberedende aktiviteter, bokstavinnlæring, motorikk og utvikling mot personlig håndskrift. Boka henvender seg til studenter i allmennlærerutdanningen og lærere i grunnskolen. Med litteraturliste og register.

  Darlah

  218,- 249,-

  Fengsla

  227,- 259,-
  Snart 16 år gamle Idun er den flinkeste i klassen. En dag får Idun vite at kusinen hennes, Mai, kommer for å bo hos dem. Men med Mai følger det trøbbel, og Idun lar Mai trekke seg inn i en farlig affære.