Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Skagen, Kaj

  Sorter etter

  Den nødvendige utopi

  250,- 285,-
  Forfatteren fyller 60 år den 23. oktober 2009, og i den anledning utgis denne samlingen av hans essays og upubliserte foredrag. Utvalget tar for seg én side ved hans omfattende forfatterskap og virke: interessen for Rudolf Steiner og hans livsverk, antroposofien.

  Gralssøkeren

  262,- 299,-

  Morgen ved midnatt

  437,- 499,-

  Norge, vårt Norge

  306,- 349,-

  Retten som ingen kunne målbinde

  99,-
  Denne boka ble utgitt rett etter at Arne Treholt ble dømt for spionasje i 1985. Den er en forsvarstale for Arne Treholt og tar opp spørsmål som hvordan retten kunne være så sikker i sin sak, hva slags menneskesyn man kan lese ut av dommen, og hvilken rolle massemediene spilte i å skape et bilde av Treholt som spion. Boka inneholder også et nyskrevet forordessay: Treholt-saken i politisk og psykologisk lys.

  Sarosperiodene

  218,- 249,-
  Diktene i denne samlingen er gruppert etter et mønster som er uttrykt i den kaldeiske observasjon av en astronomisk rytme på 18 år, 7 måneder og 10 dager, de såkalte Sarosperiodene. Til sammen fremstilles et livsløp over om lag 40 år i tre perioder eller "porter". Glimtvis, i bilder av og tanker om erotikkens grensesprengende potensiale og dødens ubønnhørlighet, presenteres en utvikling konsentrert om ungdom og kjærlighet, tap og ensomhet, gjenvinning og fruktbarhet, resignasjon og opprør.

  Skagen, Kaj