Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Arne Repål

  Sjalusi

  332,-
  379,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boken handler om sjalusi i parforhold. Den forklarer hva sjalusi er, beskriver ulike årsaker til at vi blir sjalu og gir råd til hvordan den som er sjalu kan redusere problemet. Boken er også nyttig for den som lever sammen med en sjalu partner. Med litteraturliste og stikkordregister.
  ISBN/EAN: 9788203390623

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Å være sjalu er vondt og hemmende, og sjalusi er en følelse mange synes det er vanskelig å snakke om. Denne boken henvender seg til de som sliter med sjalusi, samt deres partnere, og inneholder konkrete råd om hva man kan gjøre for å redusere problemet. Her fortelles om hva sjalusi er og årsaker, om når sjalusi blir vanskelig, om forebygging og om å leve med en sjalu partner.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203390623
  Kategorier Psykologi
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Å være sjalu er vondt og hemmende, og sjalusi er en følelse mange synes det er vanskelig å snakke om. Denne boken henvender seg til de som sliter med sjalusi, samt deres partnere, og inneholder konkrete råd om hva man kan gjøre for å redusere problemet. Her fortelles om hva sjalusi er og årsaker, om når sjalusi blir vanskelig, om forebygging og om å leve med en sjalu partner.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203390623
  Kategorier Psykologi