Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Sjømat fra fjæra

    305,-
    348,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Forfatterne tar oss med på en reise i fjæra og gir råd om råvarene, hvordan vi fanger dem og hvordan vi bruker dem. Boka tar for seg tang og tare, snegler, skjell, krepsdyr, pigghuder, fisk og planter og sopp.
    ISBN/EAN: 9788292496138

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Som forsker og biolog tar Stein Mortensen leseren med på en spennende reise i fjæra og gir nyttige råd om råvarene og hvordan vi fangster dem. Forsker Arne Duinker fra Nasjonalt Institutt for Ernærings- og Sjømatforskning formidler hvorfor.vi bør bruke nettopp disse ingrediensene, og sjømatelsker fremfor noen, kokken Fredrik Hald, formidler enkle og gode oppskrifter på alle artene. Boken er illustrert med lekre og detaljerte akvareller utført av forfatteren selv. Uten tvil står Stein Mortensen frem som et multitalent. Med sin faglige tyngde og sin kunstneriske tilnærming evner han å gi leseren både innsikt og innlevelse i temaet.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2014
    Forlag Kom forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788292496138
    Kategorier Mat og drikke etc.
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Som forsker og biolog tar Stein Mortensen leseren med på en spennende reise i fjæra og gir nyttige råd om råvarene og hvordan vi fangster dem. Forsker Arne Duinker fra Nasjonalt Institutt for Ernærings- og Sjømatforskning formidler hvorfor.vi bør bruke nettopp disse ingrediensene, og sjømatelsker fremfor noen, kokken Fredrik Hald, formidler enkle og gode oppskrifter på alle artene. Boken er illustrert med lekre og detaljerte akvareller utført av forfatteren selv. Uten tvil står Stein Mortensen frem som et multitalent. Med sin faglige tyngde og sin kunstneriske tilnærming evner han å gi leseren både innsikt og innlevelse i temaet.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2014
    Forlag Kom forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788292496138
    Kategorier Mat og drikke etc.
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Ørret

    350,- 399,-

    Gratis mat

    350,- 399,-

    Bærplukkingens gleder

    210,- 239,-

    Skrubbsulten

    306,- 349,-
    I denne boken gir polfarer og friluftsekspert Børge Ousland råd og tips til hvordan man kan utnytte mengden av råvarer den norske naturen har å by på. Boken har et vell av oppskrifter med alt fra sjømat, fisk, stor- og småvilt til bær, sopp og urter.