Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Simonsen, Kate Helen

  Sorter etter

  Brannen

  98,-
  Etnefjorden, 1904. Elina har fryktet at hun ikke kan bli gravid. Nå er hun endelig med barn, men det er ikke ektemannen som er far til barnet.

  Brudeferd

  98,-
  Martine og Simon skulle gifte seg. Hun hadde aldri vært så lykkelig som nå, og drømte om en ny fremtid for seg, Simon og datteren Ariane, som hun hadde gitt fra seg ved fødselen. Ingen skulle få ødelegge for dem. Marie trivdes på Skogsholtet. Men hun begynte å få varme følelser for arbeidsgiveren sin. Nicholas følte seg tiltrukket av Marie også, selv om kvinnen som hadde forlatt ham for så mange år siden, spøkte i bakgrunnen.

  Dager som kommer

  98,-

  Der hjertet hører hjemme

  98,-

  Det du ikke vet-

  98,-

  Din for alltid

  98,-

  Doktorens hustru

  98,-
  Det nærmer seg bryllup og endelig skal Elina gifte seg med mannen hun har elsket så lenge, til tross for at mange mener hun gifter seg under sin stand. En kvinne blir skutt under kirkekaffen, og en av kvinnene som er i nærheten er Elina. Det spekuleres i om det var et vådeskudd.

  En ubuden gjest

  98,-

  En vei ut

  98,-

  Englevakt

  98,-

  Evig vennskap

  39,-

  Familiebånd

  98,-
  Elina og Bjørnar er engstelige etter fallet ned fra trappen, selv om det ser ut til å ha gått bra med det ufødte barnet. Hvem var det som hadde dyttet henne? Marie savner Elisabeth etter at hun flyttet til fosterforeldrene. Nå skal hun dra sammen med presten for å se hvordan det går med henne.

  For sent å angre

  98,-
  Elina skal gifte seg med odelsgutten Ola fra storgården Ås. Han er besatt av henne, og Elina skjønner at han vil henne ondt. Hun går allikevel ikke til lensmannen, for ingen kommer til å tro på at Ola Ås er en farlig mann. Dessuten kjenner han til Elinas hemmelighet: Hun er fortsatt forelsket i Bjørnar, og klarer ikke å glemme ham.

  Forbudte drømmer

  98,-

  Forbudte følelser

  98,-
  Elina tynges av ansvaret hjemme. Moren blir stadig sykere, søsteren er utskjemt i bygda, stefaren er enten fraværende eller full, og i tillegg prøver han å gifte henne bort. Heldigvis har hun barndomsvennen Jonas som er forelsket i henne. Kanskje han kan redde henne fra stefarens gifteplaner.

  Frostnetter

  98,-

  Gjensynet

  98,-

  Gode dager

  98,-

  Hjertebarnet

  98,-

  Hjertesorg

  98,-
  Etter at Bjørnar har reist, forsøker Elina og Jonas å få ekteskapet til å fungere. Så slår tragedien ned i familien.

  Høststorm

  98,-
  En kvinne er i ferd med å føde, og siden Bjørnar ikke er hjemme blir Elina med for å hjelpe den fødende. Den eneste veien hjem går over vann. Så begynner det å blåse opp.

  Ingen kjenner dagen

  39,-

  Juledager

  98,-
  Marie gleder seg til jul og er travelt opptatt med juleforberedelsene. Så blir hun spurt om å ta inn foreldreløse Elisabeth i huset. Elina er mistenksom overfor Niels Midtun, en av Bjørnars venner.

  Kjærlighetens valg

  98,-

  Simonsen, Kate Helen