Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Serck, Peter

  Sorter etter

  Angsten

  332,- 379,-

  Anna Maria Harm

  332,- 379,-
  Romanen handler om den unge kunstfotografen Anna Maria Harm og hennes kjærlighetsforhold til den eldre galleristen Viktor Malling. Annas fotografier av døde mennesker minner Viktor om et selvmord han var vitne til da han var ung, og som han ikke klarte å forhindre. Samtidig er han svært urolig for Annas suicidale venninne. Hun ønsker å ta opp selvmordet sitt på video for å bli berømt etter sin død. Viktor håper å forhindre dette ved å gi henne sjansen til å stille ut i galleriet hans.

  Leas ansikt

  332,- 379,-

  Lytteren

  332,- 379,-
  Val Sulton tjenestegjorde i Vietnam krigen, flere år senere viser han nevøen sin og sin stesønn Jon noen bilder derfra. Dette gjør inntrykk på Jon, og i tiden etter denne hendelsen møter han en rekke mennesker og får høre om deres reaksjoner på krigen.

  Mistanker

  332,- 379,-
  Johan Hill er en gift mann og jobber som kåsør i radioen. En dag blir han oppsøkt av en venn fra ungdomstiden. Dermed rives tilværelsen hans opp. Forholdet til medmennesker, og hans forhold til seg selv forandres. Det gamle vennskapet fører til en dyp forvirring, og samtidig dør Johans søster.

  Natten

  332,- 379,-
  Skuespilleren Johanna Hals er urolig over å skulle spille Hedda Gabler på Nationaltheatret. Hun innleder et problematisk forhold til instruktøren, og hun brytes mellom tvil og tro mens hun forsøker å styre tilværelsen.

  Serck, Peter