Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Schandy, Tom

  Sorter etter

  100 rariteter i norsk natur

  349,- 398,-
  Gjennom tekst og bilder forteller forfatterne om 100 merkelige livsformer vi finner i den norske naturen. Her kan du lese om insekter, sjødyr, amfibier, krypdyr, fisker, fugler og pattedyr i mange varianter. Boken er inndelt i 10 temakapitler: Anatomi, fysiologi, samspill, matvaner, forsvar, kommunikasjon, bolig, forplantning, samfunn og vandringer.

  Antarktis

  349,- 398,-
  Boken er en dokumentar og reiseskildring fra Antarktis og øyene omkring selve kontinentet. Gjennom tekst og bilder beretter forfatteren om naturen, dyre- og fuglelivet, klimaet og isforholdene. Her kan du bl.a. lese om polarheltenes historie, norsk hvalfangsthistorie og Norvegia-ekspedisjonene som annekterte land for Norge. Boken har et eget kapittel om forskning og klimaforandringer. Har kart, register og litteraturliste.

  Drammensvassdraget

  349,- 398,-
  I denne boken følger vi Drammensvassdraget langs Hallingdalselva, Snarumselva, Begna, Etna, Dokka, Randselva, Storelva, Simoa, Eikerenvassdraget og Drammenselva fram til Drammen Havn. Du kan lese om tømmerfløting, båtruter, kraftutbygging, treforedlingdindustri, fiske, rekreasjon, natur og friluftsliv. Har litteraturliste og register.

  Dyrene i Afrika

  262,- 299,-

  Fotoinspirasjon

  349,- 398,-

  Naturperler i Oslo og Akershus

  349,- 398,-
  Oslo og Akershus presenteres i tekst og bilder, både skogområder, kulturlandskap, innsjøer, elver, daler og Oslofjorden. Hver kommune blir omtalt i egne kapitler, med tilhørende kommunekart. Områder vernet etter naturloven beskrives, i tillegg til tekster om fisk, blomster, pattedyr, fugler, landskap og turmuligheter. Med kilder.

  Norske fugler

  392,- 448,-

  Norske perler 2

  349,- 398,-

  Ville blikk

  393,- 449,-

  Schandy, Tom