Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sarraute, Nathalie

  Sorter etter

  Bruken av ord

  306,- 349,-

  Du er ikke glad i deg

  171,- 195,-
  Nyromanens fremste kvinnelige representant rokker i sin siste roman nok en gang ved vår tilvante språkforestilling. Som en forsker undersøker hun nitidig vår bruk av ordet elske, vår kulturs kanskje viktigste glose.

  For eit godt ord

  210,- 239,-
  To menn tek etter tur rolla som dominerande og dominert - to venner blir uvenner. Spenninga som ligg under dei enkle orda skapar ei kjensle av ubehag og usikkerheit. Her er det som ikkje blir sagt viktigare enn det som blir sagt.

  Gullfruktene

  149,-
  Litteraturkritikk og lesning er sentrale temaer i denne romanen. Hovedpersonen er en roman, skrevet av forfatteren Bréhier, og bærer den samme tittel som den boken vi selv leser. Stort mer en det får vi ikke vite om Bréhiers bok. Det viktige for forfatteren er nemlig ikke denne romanen i seg selv, men den panegyriske beundring - og siden det stikk motsatte - den blir gjenstand for i litterære kretser.

  Mistankens tidsalder

  154,- 175,-
  Den franske nyromanens første litterære manifest. I disse essayene plasserer Sarraute seg i forlengelsen av Dostojevskij, Kafka, Joyce og Woolf. Skriftet er blitt en viktig kilde til å forstå etterkrigsgenerasjonen i fransk og senere europeisk litteratur.

  Sarraute, Nathalie