Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sandvik, Hilde

  Sorter etter

  Brev til Noreg

  131,- 149,-

  Diverse teikningar

  262,- 299,-
  Boka presenterar Marwin Hallerakers karikaturteikningar og politiske teiknigar henta frå avisa Bergens Tidende. Den inneheld også intervju med teiknaren.

  Hersketeknikk

  149,-
  Boka kartlegger, analyserer og navngir hersketeknikker som eksisterer i Norge i dag. Den viser deg hvordan du kan avsløre og identifisere hersketeknikkene, og slå tilbake. De ulike formene for hersketeknikk belyses gjennom eksempler og historier fra virkeligheten.

  Med kjønnsperspektiv på norsk historie

  539,-
  Forfatterne viser at bruken av kjønn som analyseredskap resulterer i ny kunnskap om fortiden og gir en annerledes forståelse av hvordan samfunnet fungerer. De viser hvordan kvinner i samarbeid, og i konflikt med menn, har formet det norske samfunn, og at historiske forandringer har virket inn på de to kjønns levekår og muligheter. Boken fokuserer på demografi, økonomi og makt. Andre røde tråder i fremstillingen er arbeid, familie og politikk. Med litteraturliste og stikkordregister.

  Norsk historie 1300-1625

  349,-
  Boka handlar om dei drygt tre hundre dramatiske åra då Noreg endra seg frå å vera ei nordisk stormakt til å bli ein underordna del av det dansk-norske riket. Sentralt står den skiftande alliansepolitikken og det politiske spellet i seinmellomalderen og tida kring reformasjonen. Det blir også lagt vekt på å få fram korleis livet for vanlege folk arta seg. Har saks- og namneregister.

  Sandvik, Hilde