Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sandemo, Margit

  Sorter etter

  De tre søstrene

  149,-

  De uskyldige

  99,-

  Det brenner en ild

  149,-

  Ensom i verden

  169,-

  I død og lyst

  261,- 298,-
  Etter avsluttede kunststudier reiser Ellinor til en landsby i Dolomittene. Her treffer hun den mystiske og tiltrekkende Giovanni, men hun merker snart at det er noe som forstyrrer landsbyidyllen. I åsen over landsbyen ligger det noen klosterruiner, en underlig skog og tre graver utenfor kirkegården.

  Livsglede

  179,-
  I boka forteller forfatteren om sitt dramatiske liv. Sentralt i boka står beretningen om to voldtekter hun opplevde som barn, som førte henne inn i en tilstand av fortrengning og hukommelsessvikt.

  Skogens barn

  129,-

  Skrøner fra oldemors tid

  131,- 149,-

  Skytsånden

  149,-

  Spindelvev

  261,- 298,-
  Det gamle huset i den vakre vestlandsdalen har stått tomt i mange år. Folk sier at det spøker og at det skjuler seg en skatt der inne. Mange har prøvd å finne den, men ingen har klart det. For ungdommene i dalen er stedet både skremmende og forlokkende. Søsknene David og Anna bestemmer seg for å undersøke huset.

  Spøkelsesborgen

  169,-

  Yrsa

  261,- 298,-
  I denne boken forteller forfatteren historien om dronning Yrsa slik den kan ha vært. Som kongsdatter var hennes vei staket ut fra fødselen av. Som viljesterk dronning formet hun sin egen og folkets skjebne. Yrsa er allerede svearnes overhode da hun gifter seg med dane-kongen. Både Sveariket og Danmark er i krig, og tilværelsen er hard. Men Yrsa opplever også varme og ømhet.

  Sandemo, Margit