Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Vidar Ringstad

  Samfunnsøkonomi og sunn fornuft

  519,-
  Lagerstatus: Midlertidig tomt på lager
  Format: Pocket
  Boken kan både leses som en fremstilling av samfunnsøkonomiens historie og som en innføring av hva faget kan bidra med for å forstå sentrale og aktuelle problemstillinger. Forfatteren beskriver også sitt møte med klassiske økonomer som Adam Smith og John Stuart Mill, og viser på hvilken måte deres teorier er relevante også i dag. Med referanser, personregister og saksregister.
  ISBN/EAN: 9788202269883

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Boka gir forfatterens versjon av sentrale utviklingslinjer i faget siden Adam Smiths tid. Samspillet mellom politikk og økonomi står sentralt, spesielt samspillet mellom liberale økonomiske ideer og den demokratiske utviklingen. Forfatteren viser også hvordan økonomiske ideer er blitt misbrukt av særinteresser for å utnytte andre i samfunnet. Samfunnsøkonomifaget oppfattes gjerne som vanskelig og lite tilgjengelig. Ringstad viser i denne boka hvordan faget angår og påvirker vår hverdag.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Cappelen akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202269883
  Kategorier Politisk økonomi
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Boka gir forfatterens versjon av sentrale utviklingslinjer i faget siden Adam Smiths tid. Samspillet mellom politikk og økonomi står sentralt, spesielt samspillet mellom liberale økonomiske ideer og den demokratiske utviklingen. Forfatteren viser også hvordan økonomiske ideer er blitt misbrukt av særinteresser for å utnytte andre i samfunnet. Samfunnsøkonomifaget oppfattes gjerne som vanskelig og lite tilgjengelig. Ringstad viser i denne boka hvordan faget angår og påvirker vår hverdag.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Cappelen akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202269883
  Kategorier Politisk økonomi