Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Salmson, Jo

  Sorter etter

  De stjålne barna

  201,- 229,-

  Folket som forsvant

  201,- 229,-

  Hjelp!

  148,- 169,-

  Jakten på Tam

  175,- 199,-
  Tam har ikke klart å bli den nye drageridderen, han har ikke klart å bli dragesvenn en gang. Derfor vil han rømme fra slottet, men han glemmer å tenke på at Blåna kommer til å bli veldig bekymret.

  Løp Sol, løp!

  201,- 229,-

  Magiske krefter

  201,- 229,-

  Tam i dragenes by

  175,- 199,-
  Tam og Blåna studerer gamle bøker og skriftruller for å finne den nye dragen. Sammen med lærer Taftar reiser de til Dragenes by for å forsøke å finne det de leter etter.

  Tam og den nye dragen

  175,- 199,-
  Når Tam blir den nye drageridderen vil han ikke lenger kunne tankesnakke med dragen Blåna. Men den nye dragen trenger hans hjelp, så han er nødt til å overgi Blåna og konsentrere seg om sin nye oppgave. Dette er den sjette og siste boka i serien Drageriddere.

  Tam og drageopprøret

  175,- 199,-
  Adelens ledere lager opprør fordi de mener at dragene tilhører dem. Tam og Blåna er på vei hjem og håper at opprøret ikke vil hindre dem i nå frem før Bleke dør.

  Tam tiggergutten

  175,- 199,-
  Tam drømmer om å fly sånn som kongens drageriddere. Hver kveld venter han på bymuren for å få et glimt av de veldige dragene. For ingen tiggergutt slipper gjennom porten inn til kongens slott der dragestallen er.

  Tams store prøve

  175,- 199,-
  For ikke lenge siden var Tam en fattig tiggergutt, men nå bor han i kongens palass. Det er fordi den blå dragen Blåna har bestemt at Tam skal bli den nye dragesvennen hennes. Først må han klare prøven, og det er så mye han ikke vet.

  Salmson, Jo