Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sævareid, Hans Inge

  Sorter etter

  Fordi vi er mennesker

  309,-
  Forfatterne av denne boka har hentet inspirasjon fra de tre tenkerne Martin Buber, Emmanuel Levinas og Knud E. Løgstrup og deres forståelse av møtet med den andre. Dette har ledet dem til en mer inngående beskrivelse av egenskaper ved "det gode samarbeid". Deretter følger en studie i følelsenes betydning i veien fra møte til handling. Har register og litteraturliste.

  Kvalitet og kvalitetsopplevelse

  219,-
  Denne boken handler om kvalitet i arbeid med mennesker. Den diskuterer blant annet hvilke begrensninger det ligger i å overføre kvalitetssikringsmetoder fra industriproduksjonen til arbeid med mennesker, hvilke maktrelasjoner et slikt språk kan understøtte og om det kan tenkes en kvalitetssikringsmetode som bygger på mellommenneskelig etikk. Med litteraturlister og stikkordregister.

  Samarbeidets filosofi

  449,-

  Til den andres beste

  399,-
  I boka drøftes temaer som den gode veiledning, veiledningssamtalens særpreg, menneskearbeid og ekspertarbeid, lytting og identitet, følelsenes rolle i veiledning og veiledning mellom individ og system. Boka er ment for flere utdanninger og yrkesgrupper. Den passer for de som har drevet med veiledning en tid eller som har litt kunnskap om dette fra før.

  Sævareid, Hans Inge