Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Ryktet går

  600,-
  Norges mest populære spill!
  ISBN/EAN: 7350025690766

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Hviskeleken på papir. Trekk en oppgave, skriv ned ordet på blokken din og tegn det på neste ark. Send blokken videre til neste spiller. Hva har jeg tegnet? Neste spiller skriver det han tror på neste ark og sender blokken videre slik at neste tegner hans ord. Hvor lenger klarer man å gjette og tegne riktig? Terningkast 6 i VG! Familiespill Lansert i Sverige i 2011 med kjempesuksess og mange gode kritikker Morsomt for hele familien (fra 8 år) Enkelt å lære seg – spillet er i gang på 2-3 minutter!

  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!

  Hviskeleken på papir. Trekk en oppgave, skriv ned ordet på blokken din og tegn det på neste ark. Send blokken videre til neste spiller. Hva har jeg tegnet? Neste spiller skriver det han tror på neste ark og sender blokken videre slik at neste tegner hans ord. Hvor lenger klarer man å gjette og tegne riktig? Terningkast 6 i VG! Familiespill Lansert i Sverige i 2011 med kjempesuksess og mange gode kritikker Morsomt for hele familien (fra 8 år) Enkelt å lære seg – spillet er i gang på 2-3 minutter!