Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Ryffel-Rawak, Doris

  Sorter etter

  ADHD og samliv

  259,- 295,-
  Denne boken tar for seg problemer som kan oppstå i et samliv hvor en av partene har diagnosen ADHD. Det gis en oversiktlig fremstilling av symptomer, og et innblikk i utviklingen terapi kan medføre. Boken synliggjør følgene av ADHD, samt langsiktige konsekvenser for partneren og barna. Den retter seg mot dem som selv har diagnosen, fagfolk og alle som trenger en forklaring på ADHD. Har litteraturhenvisning.

  Kvinner med ADHD

  295,-
  I denne boken beskrives 16 kvinner med ADHD. Forfatteren gir innblikk i og kommenterer deres livshistorier og skjebner. Innledningsvis gir forfatteren en innføring i ADHD generelt og ADHD hos jenter og kvinner, og ADHD i forbindelse med rusmisbruk. Hun skriver også om livsfaser og livsløpet til kvinner med ADHD.

  Vi føler oss annerledes

  259,- 295,-
  Forfatteren ønsker å formidle et dypere innblikk i den typiske symptomatikken ved ADHD hos voksne. Hun kommer også med forklaringsmodeller. I slutten av boka gir hun anbefalinger i forhold til behandling, samt generelle råd for hvordan leve sammen med en med ADHD. Har litteraturlister.

  Ryffel-Rawak, Doris