Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Rossavik, Frank

  Sorter etter

  Blant republikanere

  332,- 379,-

  Det niende barnet

  262,- 299,-
  Høsten 1939 bestemte et jødisk foreldrepar i Bratislava seg for å sende sin ni år gamle sønn Edgar til sikkerheten i Norge. Han havnet hos en pleiefamilie i Bergen, og trivdes godt. Men året etter kom krigen også til Norge, og pleiefaren meldte seg inn i Nasjonal Samling og ble ordfører. Dette er historien om hvordan lille Edgar overlevde jødeutryddelsen, og hvordan han sjarmerte sine omgivelser og fikk venner overalt, selv blant tyske soldater. Med litteraturliste.

  En god story

  169,-

  Smilefjestyranniet

  306,- 349,-

  Stikk i strid

  149,-
  Dette er ei skildring av Einar Førdes liv som politikar, minister og kringkastingssjef, og viser korleis han var med på å endre det norske samfunnet gjennom disse postane. Boka følgjer hans politiske karriere i Arbeidarpartiet og i rolla som uortodoks kringkastingssjef. Den ser også på Førdes forhold til Gro Harlem Brundtland og kastar nytt lys over Treholt-saka. Har litteraturliste og personregister.

  SV

  199,-
  Boka handler om Sosialistisk Folkeparti Sosialistisk Venstreparti fra stiftelsen i 1961 og fram til og med partiets fire første år i regjering.

  Rossavik, Frank