Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Rondane

  350,-
  399,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boka presenterer merkede ruter i Rondane, både toppturer og turer i lettere terreng, med informasjon om overnattingsmuligheter og hytter, oversiktlige kart og annen fakta for hver rute. Første del tar for seg ruter fra Ringebufjellet til Illmanndalen, andre del Alvdal Vestfjell, og tredje del Illmanndalen til Dovre. Har register.
  ISBN/EAN: 9788205410862

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Ekstreme fjelltopper eller skogkledde lier? I Rondane og Dovrefjell finner du turer som passer for alle, enten du samler på topper over 2000 meter eller foretrekker rolige turer langs grusvei. I tillegg er Rondane et værstabilt område med lett tilgjengelige utgangspunkter for turer. Rondane er den mest praktiske guideboka for dette populære turområdet som noen gang er utgitt. Den beskriver alle de aktuelle rutene med informasjon om overnattingsmuligheter. Oversiktlige kart og et vell av faktaopplysninger gjør planleggingen og gjennomføringen av turer i denne fantastiske delen av Norge enkel og interessant. Turkartet Rondane i målestokk 1 : 100 000 i revidert 2011-utgave følger med boka. Kjøpt løst koster kartet kr 149.
  Detaljer
  SERIE Gyldendals turguider
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205410862
  Kategorier Reisehåndbøker
  Kategorier Turgåing, vandring
  Sted Oppland
  Sted Hedmark
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Ekstreme fjelltopper eller skogkledde lier? I Rondane og Dovrefjell finner du turer som passer for alle, enten du samler på topper over 2000 meter eller foretrekker rolige turer langs grusvei. I tillegg er Rondane et værstabilt område med lett tilgjengelige utgangspunkter for turer. Rondane er den mest praktiske guideboka for dette populære turområdet som noen gang er utgitt. Den beskriver alle de aktuelle rutene med informasjon om overnattingsmuligheter. Oversiktlige kart og et vell av faktaopplysninger gjør planleggingen og gjennomføringen av turer i denne fantastiske delen av Norge enkel og interessant. Turkartet Rondane i målestokk 1 : 100 000 i revidert 2011-utgave følger med boka. Kjøpt løst koster kartet kr 149.
  Detaljer
  SERIE Gyldendals turguider
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205410862
  Kategorier Reisehåndbøker
  Kategorier Turgåing, vandring
  Sted Oppland
  Sted Hedmark