Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Risa, Einar O.

  Sorter etter

  M. Kanne Søn

  149,-
  1980. Søren Kanne har blitt over åtti og år og alle søstrene hans er døde. Oljen strømmer over Norge og Stavanger har blitt en ny by. Dette er den fjerde og siste boka om familien Kanne.

  M. Kanne Søn

  129,-
  Etter farens død har Anna Kanne overtatt fotografstudioet M. Kanne Søn i Kongsgaten. Igjen er alle søsknene samlet i Stavanger. 1920 er passert og man beveger seg inn i en oppgangstid preget av tekniske nyvinninger, deriblant radioapparatet. Yngstemann Søren Kanne følger med i utviklingen. Fremsynte forretningsmenn investerer i aksjer. Så stuper New York-børsen i oktober 1929, og finanskrisen forplanter seg raskt til Norge. Andre verdenskrig bryter ut. Jøder fra Stavanger skal sendes i konsentrasjonsleir. I Stavanger-avisene annonserer man i 1943 for auksjoner av jødiske eiendeler. Dette er den andre boka om familien Kanne.

  M. Kanne Søn

  350,- 399,-
  Denne boka inneholder den komplette Kanne-kvartetten. Den inneholder de tre tidligere utgitte romanene som dekker tidsrommene 1889-1922, 1923-1943 og 1950-1970. I tillegg inneholder den fjerde delen av kvartetten som dekker perioden fram til 2006. De fire romanene følger familien Kannes liv i en by i utkanten av Europa, og skildrer samtidig ekstremismens tidsalder, ideologienes framvekst, teknologiens utvikling og en ung nasjons gryende selvforståelse.

  M. Kanne Søn

  129,-
  M. Kanne bryter med familien i København og flytter til Stavanger sommeren 1889. Her forelsker han seg i Sina og drømmer om å starte et liv som fotograf med eget studio. Dette er den første boka om familien Kanne.

  M. Kanne Søn.

  149,-
  1950. Den nye tida har kommet til Stavanger, det gamle må vekk, byen skal bygges opp på nytt, og Søren Kanne dokumenterer det hele med Leica-kameraet sitt. Barnebarna kommer, og etter hvert inntar en ny generasjon lysthuset i Kongsgata med ny musikk, samtidig som krigen i Vietnam og Korea setter sine spor. Dette er den tredje boka om familien Kanne.

  Mannen på balkongen

  288,- 329,-

  Maskineriet. Listene

  149,-

  Moses

  288,- 329,-

  Risa, Einar O.