Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Reusch, Marianne

  Sorter etter

  Allemannsretten

  262,- 299,-
  Boken tar blant annet for seg allemannsrettens historie, allemannsrett i andre land, oversikt over allemannsretten, regulering, vern, avtaler, konfliktløsning og domstolsbehandling, og forseelser og forbrytelser i friluftslivet. Den spenner fra internasjonal lovgivning til praktisk forståelse av reglene. Med litteraturliste og stikkordregister.

  Friluftsloven

  599,-

  Retten er satt

  589,-
  Boka er ment som en praktisk veileder og en håndbok til bruk i rettssalen, og dens kjerneområde er hovedforhandlingen i by- eller herredsretten. Boka er ordnet alfabetisk etter oppslagsord. Under hvert oppslagsord er det beskrevet aktuelle problemer, med forslag til løsninger. Målgruppe: advokater, parter, dommer- og politfullmektiger og andre jurister. Har litteraturliste.

  Yrkesskade

  559,-
  Boken er en samlet fremstilling av de aktuelle erstatningsrettslige og trygderettslige bestemmelsene. Den behandler så vel vilkårene for yrkesskadeerstatning som utmålingen av erstatning. Saksbehandlingen i yrkesskadesaker er særskilt beskrevet. Boken egner seg for alle som kommer i befatning med bestemmelsene; advokater, forsikringsselskaper, trygdeforvaltningen, bedriftsleger, personalansvarlige og tillitsvalgte. Har doms- og stikkordregister og litteraturliste.

  Reusch, Marianne