Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Repål, Arne

  Sorter etter

  Den indre samtalen

  529,-
  Boken gir en innføring i kognitiv terapi. Den beskriver hvordan terapeuten kan veilede klienten i arbeidet med angst, depresjon, personlighetsforankrede problemer og psykotiske symptomer som stemmer og vrangforestillinger. Tiltak for å fremme samarbeidet og løse samarbeidsproblemer er en rød tråd, likseå hvordan man kan forebygge tilbakefall. Har litteraturliste og stikkordregister.

  En annen virkelighet

  299,-
  Boka handler om stemmehøring og viser hvordan dette ikke nødvendigvis trenger å være et symptom på en alvorlig psykisk lidelse. Boka er beregnet på den som er en stemmehører, pårørende og fagfolk.

  Lykketyvene

  229,-

  Mestring av psykoser

  509,-
  Boka beskriver psykososiale tiltak for pasienter med langvarige psykotiske tilstander. Særlig tar forfatterne for seg situasjonen for de pårørende. Boka tar for seg behandlingsmetoder som bygger på den kunnskapen vi i dag har om schizofreni. Den er rettet mot helsefagstudenter og alle dem som i sitt daglige arbeid omgås pasienter med psykotiske lidelser, og tar særlig for seg det praktiske arbeidet med pasienter og deres familier. Har stikkordregister og navneregister.

  Sjalusi

  332,- 379,-
  Boken handler om sjalusi i parforhold. Den forklarer hva sjalusi er, beskriver ulike årsaker til at vi blir sjalu og gir råd til hvordan den som er sjalu kan redusere problemet. Boken er også nyttig for den som lever sammen med en sjalu partner. Med litteraturliste og stikkordregister.

  Trange rom og åpne plasser

  229,-
  Boka gir råd om hva en kan gjøre når angsten tar overhånd. Forfatterne gir innføring i spørsmål som: Hva er angst? Hvorfor får vi angstproblemer? Hvordan kan en hjelpe seg selv og hvor kan en få hjelp? Med nyttige nettadresser, anbefalt litteratur og stikkordregister.

  Veiledet internettbehandling

  379,-

  Repål, Arne