Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Refsum, Christian

  Sorter etter

  In between pictures

  349,-
  Boken inneholder fotografier fra 1979-1986 av pønkrockere, tatt av fotograf Fin Serck-Hanssen. Boka inneholder også fire essays om kunstneren, fotografisamlingen og 80-tallet.

  Kåte dikt

  236,- 269,-
  Dette er en samling dikt som utforsker erotikken.

  Kjærlighet som religion

  349,-

  Litteraturvitenskapelig leksikon

  437,- 499,-
  Oppslagsboken forklarer litteraturteoretiske ord og uttrykk på norsk. I tillegg til etymologiske opplysninger og kortfattede definisjoner gir den innføringer i litterære perioder, sjangere og begreper. Med bibliografi.

  Løftet

  149,-
  En far og en sønn tvinges til å ta noen avgjørende valg etter en mislykket flukt i fjellheimen. De lever på grensen av det lovlige og har vært i kontakt med både barnevernet og fengselsvesenet. Boken handler om deres kamp for å skape seg et verdig og selvstendig liv.

  Lyrikkens liv

  499,-
  Boka er ei innføringsbok i lyrikklesning. Den presenterer ulike lyriske sjangrer, tradisjoner og virkemidler, gir oversikt over litteraturvitenskaplige begreper, og presenterer verktøy som man kan bruke for å få mer ut av diktlesningen. Utvalgte dikt blir analysert utførlig. Boka er skrevet særlig for litteraturstudenter på universiteter og høgskoler.

  Refsum, Christian