Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Guy Didelez

  Rasputin

  86,-
  98,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Bram, Sofie og Bert har stor sympati for den nye gutten i klassen. Peter stammer, men det virker ikke som om den forhatte lærerens systematiske trakassering går særlig inn på ham. De tre vennene blir bedre kjent med Peter, og innviet i hemmelighetens hans. Peter er buktaler, akkurat som faren sin, som omkom på mystisk vis. Og Rasputin, en av de gamle tredukkene Peter buktaler med, stammer ikke. Dette er den første boka om Rasputin.
  ISBN/EAN: 9788292554029

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Denne originale fortellingen fikk prisen for årets beste kriminalroman da den kom ut for første gang i Belgia. Kritikerne roste den for sin friske og levende stil, usedvanlige karakterskildring av barn, samt et spennende plott som holder langt eldre lesere i ånde enn dem den egentlig ble skrevet for. Bram, Sofie og Bert har stor sympati for den nye gutten i klassen. Peter stammer, men det virker ikke som om den forhatte lærerens systematiske trakassering går særlig inn på ham. De tre vennene blir bedre kjent med Peter, og innviet i hemmeligheten hans. Peter er buktaler, akkurat som faren sin, som omkom på mystisk vis. Og Rasputin, en av de gamle tredukkene Peter buktaler med . stammer ikke!
  Detaljer
  SERIE Rasputin
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Leo forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292554029
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Action adventure stories
  Sted Belgia
  Interesse Interest age- from c 12 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Denne originale fortellingen fikk prisen for årets beste kriminalroman da den kom ut for første gang i Belgia. Kritikerne roste den for sin friske og levende stil, usedvanlige karakterskildring av barn, samt et spennende plott som holder langt eldre lesere i ånde enn dem den egentlig ble skrevet for. Bram, Sofie og Bert har stor sympati for den nye gutten i klassen. Peter stammer, men det virker ikke som om den forhatte lærerens systematiske trakassering går særlig inn på ham. De tre vennene blir bedre kjent med Peter, og innviet i hemmeligheten hans. Peter er buktaler, akkurat som faren sin, som omkom på mystisk vis. Og Rasputin, en av de gamle tredukkene Peter buktaler med . stammer ikke!
  Detaljer
  SERIE Rasputin
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Leo forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292554029
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Action adventure stories
  Sted Belgia
  Interesse Interest age- from c 12 years