Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Hallgrim Berg

    Rakfisk i godt lag

    350,-
    399,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Forfattaren presenterer her nøkkelen til god rakfisk, frå du dreg fisken over ripa til du saltar han og let han godgjere seg. Boka gir eit innblikk i tradisjonane rundt rakfisk. Har ordliste og litteraturliste.
    ISBN/EAN: 9788252173741

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Noregs største rakfiskentusiast hyller rakfisken som festskapar og trendy tradisjon! Den tradisjonelle matretten har blitt allemannseige i norsk mat- og festkultur. I denne boka får du ikkje berre fisking, legging, saltinnhald og kjemiske prosessar, men også alle dei store og små arrangementa knytte til maten. Det har oppstått årvisse ritual, i private lag og i større samkomer landet rundt og folkerike festivalar der rakfisken står i sentrum. Boka gir deg eit fyldig innblikk i alt dette. Boka er gjennomillustrert.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2009
    Forlag Samlaget
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788252173741
    Kategorier Matlaging med fisk og sjømat
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Noregs største rakfiskentusiast hyller rakfisken som festskapar og trendy tradisjon! Den tradisjonelle matretten har blitt allemannseige i norsk mat- og festkultur. I denne boka får du ikkje berre fisking, legging, saltinnhald og kjemiske prosessar, men også alle dei store og små arrangementa knytte til maten. Det har oppstått årvisse ritual, i private lag og i større samkomer landet rundt og folkerike festivalar der rakfisken står i sentrum. Boka gir deg eit fyldig innblikk i alt dette. Boka er gjennomillustrert.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2009
    Forlag Samlaget
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788252173741
    Kategorier Matlaging med fisk og sjømat