Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Røssland, Tor Arve

  Sorter etter

  Den tolvte spelaren

  218,- 249,-

  Dronen

  201,- 229,-

  Gamer

  201,- 229,-
  En venneflokk blir oppslukt av pc-spillet War of Faluza. Lagånd og vennskap blir satt på prøve, og uroen sprer seg når det i tillegg begynner å skje merkelige ting utenfor spillet. Tilrettelagt med enkel tekst.

  Glimt

  149,-

  Plutselig skjøna eg alle songane

  250,-
  I romanen møter lesaren eg- personen som brukar sommaren på å klippe plenar og tenke på Hanne og korleis det ville være å kysse leppene hennar.

  Pode

  250,-
  Pode er seks år. Han likar ikkje mat som luktar rart. Far er litt eldre. Han lagar nesten berre mat som Pode ikkje likar. Storebror Pyton et alt, og veslesøster Petra et fuglefrø. Så ein dag dukkar det opp ein man i gul dress. Han kjem med mystiske beskjedar, og merkelege tin skjer. Det blir snøvêr midt på sommaren. Etter kvart forstår alle kva dei må gjere for at vêret ikkje treng vera dårleg endå om det regnar, og at det faktisk kan bli for mykje sol. Dette er den første boka om Pode.

  Snatch

  201,- 229,-

  Soledad

  245,- 279,-

  Svarte-Mathilda

  149,-
  Mordet på ei ung jente forblir uoppklart, og leiligheten hvor drapet fant sted står tom i 20 år. Når Elisabeth flytter inn ser hun ting moren ikke ser, og hører hvisking. Hun begynner å grave i historien om drapet, og finner ut at Svarte-Mathilda gjemmer seg i et speil, og kommer frem når man kaller på henne. Elisabeth blir nødt til å prøve det ut.

  Svarte-Mathilda II

  149,-

  Svarte-Mathilda II

  218,- 249,-

  Svarte-Mathilda III

  149,-

  Røssland, Tor Arve