Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Stig Nilsson

  Prots

  288,-
  329,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Eit portrett av dirigenten, musikaren og kulturarbeidaren Per Oddvar Hildre, alias Prots. Boka inneheld samtaler, både med PROTS sjølv, og med personar som kjenner han. Dirigenten er berømt både i Norge og internasjonalt, og forfattaren har fulgt han på kormiks i Peru, og på korseminar heime i Noreg. Kulturmøter, tru og liv, dirigentrolla, song og musikk er viktige tema. Har personregister.
  ISBN/EAN: 9788292804001

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Han er omtalt som ein trollmann med kor og musikalsk eventyrar. Då han på 1970- og 80-talet innleidde korsamarbeid med Vårsøg og Ytre Suløens Jass-ensemble, førte det til kritikk, men også mange superlativ. Seinare er det blitt internasjonal musikkmiks på fleire kontinent. SKRUK-dirigent Per Oddvar Hildre, alias Prots, er i dag reisande i kultur førti veker i året. Mange tusen koristar har opplevd eit eller fleire av korseminara hans. Han er kjend i mange musikkmiljø . det vere seg i New Orleans, Beijing, Antananarivo, Lima eller Baku. I 1979 etablerte han Det Norske Kammerkor som lanserte barbershop på norsk og gjøgla rundt i Norge og utlandet med barbershopsongar for kor. Forfattar Stig Nilsson teiknar eit portrett av dirigenten, pedagogen og kulturmiksaren Prots. Møte med andre kulturar, dirigentrolla, musikk, song, tru og liv er blant tema som blir tatt opp.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Enter forl.
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788292804001
  Kategorier Musikere, sangere, band og grupper
  Kategorier Biography- arts entertainment
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Han er omtalt som ein trollmann med kor og musikalsk eventyrar. Då han på 1970- og 80-talet innleidde korsamarbeid med Vårsøg og Ytre Suløens Jass-ensemble, førte det til kritikk, men også mange superlativ. Seinare er det blitt internasjonal musikkmiks på fleire kontinent. SKRUK-dirigent Per Oddvar Hildre, alias Prots, er i dag reisande i kultur førti veker i året. Mange tusen koristar har opplevd eit eller fleire av korseminara hans. Han er kjend i mange musikkmiljø . det vere seg i New Orleans, Beijing, Antananarivo, Lima eller Baku. I 1979 etablerte han Det Norske Kammerkor som lanserte barbershop på norsk og gjøgla rundt i Norge og utlandet med barbershopsongar for kor. Forfattar Stig Nilsson teiknar eit portrett av dirigenten, pedagogen og kulturmiksaren Prots. Møte med andre kulturar, dirigentrolla, musikk, song, tru og liv er blant tema som blir tatt opp.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Enter forl.
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788292804001
  Kategorier Musikere, sangere, band og grupper
  Kategorier Biography- arts entertainment