Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Profylaktisk skjønnhet

  262,-
  299,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Dette er forfatterens 2. diktsamling. Korte dikt som ved hjelp av presisjon i rytme og klang og forfatterens kjennskap til det katastrofale i en hvilken som helst språklig foreteelse, gir både ro, latter og avvæpning. Har også en kort historie om et romantisk møte ved et fjell.
  ISBN/EAN: 9788202234966

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Tilhører du dem som nødig leser dikt? Her er samlingen alle som kjenner alfabetet kan lese. Vemund Solheim Ådlands dikt er like allmenne som opphøyde: De er Kongelige. Et dikt lyder som følger: O Ok. Brole - fni ek. Ok bo. E bi. La to. Ana. I ek. O Debutanten Ådland har en sjelden presisjon i rytme og klang, og intim kjennskap til det katastrofale i en hvilken som helst språklig foreteelse. Like fullt har han investert frivolitet, ro, latter og avvæpning i sine dikt. Samlingen er selvsagt ikke uten historiske forelegg, forbildene finnes blant annet i pergament- og papyrusfragmenter (biter av tapte manuskripter), og senere kunst- og litteraturretninger som surrealisme og dadaisme, moderne lydpoesi, typografiske dikt osv osv. Lydfil mp3 - Tekst og opplesning: Vemund Solheim Ådland. Komposisjon og fremføring: John Hegre.
  Detaljer
  SERIE Poetisk trilogi
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202234966
  Kategorier Lyrikk
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Tilhører du dem som nødig leser dikt? Her er samlingen alle som kjenner alfabetet kan lese. Vemund Solheim Ådlands dikt er like allmenne som opphøyde: De er Kongelige. Et dikt lyder som følger: O Ok. Brole - fni ek. Ok bo. E bi. La to. Ana. I ek. O Debutanten Ådland har en sjelden presisjon i rytme og klang, og intim kjennskap til det katastrofale i en hvilken som helst språklig foreteelse. Like fullt har han investert frivolitet, ro, latter og avvæpning i sine dikt. Samlingen er selvsagt ikke uten historiske forelegg, forbildene finnes blant annet i pergament- og papyrusfragmenter (biter av tapte manuskripter), og senere kunst- og litteraturretninger som surrealisme og dadaisme, moderne lydpoesi, typografiske dikt osv osv. Lydfil mp3 - Tekst og opplesning: Vemund Solheim Ådland. Komposisjon og fremføring: John Hegre.
  Detaljer
  SERIE Poetisk trilogi
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202234966
  Kategorier Lyrikk