(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Prøysen, Alf

  Sorter etter

  Den grønne votten

  253,- 289,-

  Den store Alf Prøysen boka

  350,- 399,-
  Boka inneholder både historier om bl.a. Teskjekjerringa, Geitekillingen som kunne telle til ti og Snekker Andersen og viser som Nøtteliten går på skolen, Helene Harefrøken og Hompetitten.

  Den store Teskjekjerringboka

  350,- 399,-
  Boken inneholder alle fortellingene om teskjekjerringa som er utgitt på norsk, samt Teskjekjerringa og gjøken som er oversatt fra svensk. Til sammen er det 47 fortellinger. Blant dem er Kjerringa som ble så liten som ei teskje, Teskjekjerringa og makaronisuppa, Teskjekjerringa som kråkedronning, Teskjekjerringa lærer å svømme og Teskjekjerringa har bursdagsfest.

  Dørstokken heme

  149,-

  Fra Hompetitten til Bakvendtland

  192,- 219,-
  Inneholder et utvalg av Alf Prøysens barnesanger. Med noter og besifring.

  Geitekillingen

  148,- 169,-

  Geitekillingen som kunne telle til ti

  175,- 199,-

  Geitekillingen som kunne telle til ti

  148,- 169,-
  Geitekillingen kan telle til ti, men de andre dyra blir redde når han sier at han kan telle. Da de skal ut i en båt, kommer det til nytte at geitekillingen kan telle.

  Jinter je har møtt ; Onger er rare

  287,- 328,-
  Samlingene av lørdagsstubber ble opprinnelig satt sammen av Nils Johan Rud, og består av korte fortellinger som Prøysen skrev i Arbeiderbladet fra 1951 til 1970.

  Jul med Prøysen

  201,- 229,-
  Boken inneholder sju viser og fortellinger som bl.a. Musevisa, Julekveldsvisa, Snekker Andersen og julenissen.

  Julehistorier

  262,- 299,-
  Boka inneholder eventyrene Den lille piken med svovelstikkene og Grantreet av H.C. Andersen, Se, Marikken det snør, Da Emil holdt det store julelaget på Katthult og Jul i Bakkebygrenda av Astrid Lindgren, Teskjekjerringa på julehandel av Alf Prøysen, Magnus, Lindberg og hesten Mari av Hans Peterson, eventyret Hjemmusa og fjellmusa av Asbjørnsen og Moe, og Turte og den nye vennen av Gudny I. Hagen.

  Julekveldsvise

  131,- 149,-

  Julenoveller

  175,- 199,-

  Lørdagsstubber

  437,- 499,-

  Mrs. Pepperpot stories

  129,-
  Boken inneholder sju eventyr om Teskjekjerringa, kona som kunne bli så lita som ei teskje. De sju eventyrene er: Kjerringa som ble så lita som ei teskje, Kjerringa som barnevakt, Kjerringa som gir julegave, Teskjekjerringa er detektiv, Teskjekjerringa får 10-øres vaktmester, Teskjekjerringa lærer å svømme, Teskjekjerringa i eventyrskauen.

  Musa i bua og flere muntre musehistorier

  129,-
  Denne samlingen med Prøysen-fortellinger har det til felles at mus spiller en hovedrolle. Vi møter muntre mus, brillemus, lure mus og mus som møter teskjekjerringa.

  Musevisa

  131,- 149,-
  Boka er ei illustrert utgave av den klassiske julesangen for barn. Med noter.

  Prøysen i prosa

  332,- 379,-
  Denne samlingen inneholder et utvalg av forfatterens noveller og prosastykker. Samlingen følger menneskelivets kronologi: barndommen, ungdommen, ekteskap, og livets avslutning.

  Prøysens jul

  306,- 349,-

  Prøysens poesi

  253,- 289,-
  Boken inneholder både dikt og viser av forfatteren. De er tidligere publisert i tidsrommet 1938 til 1970, i både aviser og bøker.

  Sirkus Mikkelikski

  253,- 289,-

  Snekker Andersen og julenissen

  175,- 199,-
  På julekvelden kolliderte snekker Andersen og julenissen med kjelkene sine, og på den måten ble de kjent med hverandre. De ble enige om at snekker Andersen skulle gå hjem til Nissemor og barna med presanger, og nissen skulle gå hjem til snekker Andersens familie. Og i denne boka kan du lese om hvordan det gikk.

  Snekker Andersen og julenissen og andre fortellinger

  169,-
  Cd-en inneholder: Snekker Andersen og julenissen, Julekveldsvisa (Elisabeth Silseth synger), Den vesle bygda som glømte at det var jul, Den vesle gutten og julenissetoget og Romjulsdrøm (Alf Prøysen synger og spiller).

  Prøysen, Alf