Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Prøis, Christin Grilstad

  Sorter etter

  Amerika

  85,-
  Elen og Sigmund flykter fra Doktorgården med Øydis og de to barna. Men noen er rett i helene på dem, og Elen frykter det er Anker. Etter noen lange dager i skjul i Christiania, er de endelig klar for avreise. Vil Anker dukke opp, like før de kaster loss.

  Amerikabrevet

  103,-

  Avskjed

  103,-

  Avsløringer

  103,-

  Barnehjemsgutten

  102,-

  Barnets fremtid

  85,-
  Det er vanskelig å skjule hvem som er faren til Elens nyfødte datter Augusta. Og til tross for morens protester går Elen ut for å møte Sigmund da han kommer til Doktorgården.

  Byttingen

  102,-

  Den som ser

  103,-

  Den store brannen

  102,-

  Død eller levende

  102,-

  En felles fiende

  85,-
  Gudbrandsdalen, 1858. Sigmund er fri mann, men vil Elen og Sigmund noen gang få hverandre? Ragna har skjønt hva som foregår mellom Elen og smedsønnen, og fantaserer om å få doktoren for seg selv.

  Evig din

  80,-
  Gudbrandsdalen, 1857. Krestaffer har tatt Vesle-Anna, men nekter for å ha bortført Signys gutt også. Anker truer Elen med å kaste henne ut hvis hun ikke blir gravid i løpet av sommeren. Sigmund blir overveldet av følelser da han får øye på Elen på Gudmundset.

  Fanget i en løgn

  80,-
  Gudbrandsdalen, juli 1857. Kjærligheten mellom Elen og Sigmund er like sterk som før, men de lever farlig, for det er bare et tidsspørsmål før Anker får vite at rivalen hans er tilbake.

  Farlig spill

  99,-
  Kristiania, 1878. Cornelia reiser til hovedstaden for å begynne i tjeneste hos en velstående arkitekt. Hun blir overveldet av velstanden som møter henne. Arkitekten selv er svært flott, og hun kan nesten ikke tro det, da det viser seg at han er interessert i henne. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

  Flammer i natten

  80,-
  Gudbrandsdalen, 1857. Elen og Anker får omsorgen for Veras barn, men når Vera rømmer fra lensmannsgården er ingen trygge, ikke en gang barnet.

  Forbudte drømmer

  79,-
  Gudbrandsdalen, 1856. Vera er gravid, men nekter å fortelle hvem som er far til barnet. Elen er bekymret, for hvem skal ta seg av barnet hvis Vera blir dømt for drapet på Karen Austlid?

  Fortielser og løgner

  103,-

  Frost

  103,-

  Gjensyn

  103,-

  Graven

  102,-

  Hjemkomsten

  102,-

  Iskaldt bedrag

  80,-
  Gudbrandsdalen, 1857. Elen kaster Veras søster på dør etter å ha kommet overraskende på henne og Anker. Doktoren gjør alt han kan for å bli kvitt Sigmund, mens Liv blir stående alene ved alteret da brudgommen ikke dukker opp.

  Kvaler

  103,-

  Livets under

  85,-
  Gudbrandsdalen, 1857. Elen ser noen snike seg rundt på Doktorgården, og like etter begynner det å brenne i grisehuset. Lensmannen nekter å etterforske saken, og maktalliansen mellom doktoren og lensmannen begynner å slå sprekker.

  Prøis, Christin Grilstad