Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Pliassova, Marina

  Sorter etter

  Følg kallet

  261,- 298,-
  I denne boken intervjuer forfatteren kunstnere om det å velge en kunstnerkarriere og hva som har vært drivkreftene i deres liv. De forteller om foreldre og pedagoger, begavelse og prestasjonskrav, gleder og skuffelser. Du møter blant andre Einar Steen-Nøkleberg, Arild Tjeldvoll, Mikhail Alperin, Nikolai Zwetnow og Jirí Hlinka.

  Marinas mesterstykker

  249,-
  Boken gir basiskunnskap i klaverspill for barn. Gjennom små musikkstykker og øvelser lærer barna riktig fingersetting og å spille etter noter. Boken forutsetter at pianolæreren og barnet jobber tett sammen. Mens barnet spiller musikkstykket på sitt nivå, spiller læreren avanserte og klangfulle arrangementer. Hensikten er at barnet helt fra starten får opplevelsen av å være med på å spille "ordentlig" musikk.

  Marinas mesterstykker 2

  249,-
  Denne boken bygger videre på Marinas mesterstykker 1 og er beregnet på dem som spiller piano på andre og tredje året. Den inneholder både klassiske og moderne musikkstykker fra forskjellige tidsepoker, tradisjoner og sjangre.

  Marinas mesterstykker 3

  249,-
  Denne boken bygger videre på Marinas mesterstykker 2 og er beregnet på dem som spiller piano på tredje og fjerde året. Den inneholder både klassiske og moderne musikkstykker fra forskjellige tidsepoker, tradisjoner og sjangre.

  Pliassova, Marina