Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Pelecanos, George P.

  Sorter etter

  Andelen

  149,-

  Den svarte våren

  149,-
  Året er 1968, og Vietnamkrigen pågår for fullt. I Washington D.C. preges gatene av sinne og rasemotsetninger. Derek Strange er tidlig i tjueårene og barndomsdrømmen er i ferd med å gå i oppfyllelse: Han er nettopp uteksaminert som politimann. Hans bror, Dennis, er nettopp kommet tilbake fra Vietnam. Dennis er i ferd med å etablere seg på den andre siden av loven. Det gjør ikke livet lettere for Strange, som også opplever rasisme på nært hold som svart politimann. Så blir Martin Luther King myrdet i Memphis. Det setter i gang en kjede av hendelser som for alltid vil prege og forandre livene til mange mennesker. Dette er den fjerde boka om Strange og Quinn.

  Det som var

  149,-

  Dobbeltgjengeren

  149,-

  Dobbeltgjengeren

  332,- 379,-

  Helvete løs

  149,-
  Når et meningsløst dødsfall til finner sted på en solfylt ettermiddag, blir til og med Strange rystet. Offeret blir skutt med ei kule som er ment for en annen, og denne ulykka rammer Stange hardt. Han sverger å finne morderne og ødelegge dem. Dette er den andre boka om Strange og Quinn.

  Ren som snø

  149,-
  Derek Strange er svart og suksessfull, Terry Quinn er hvit og henger så vidt med. Strange har fått i oppdrag å etterforske et skytedrama hvor Quinn var involvert. For Strange strider etterforskningen mot hans stil og instinkt, mens for Quinn blir Stranges etterforskning en sjanse til å få frem sannheten om hva som skjedde. Dette er den første boka om Strange og Quinn.

  Svart sirkus

  149,-
  Washington-detektiven Derek Strange har fått et nytt problem. Han forsøker å hindre at en mann som han ikke nærer annet enn forakt for, skal bli idømt lovens strengeste straff. Granville Oliver, narkotikabaron og mordmistenkt, risikerer dødsstraff. Mario Durham har gitt Strange og Quinn i oppdrag å finne kjæresten hans, Olivia. Men like etter blir hun funnet drept på en bestialsk måte, og detektivene må se i øynene at de kanskje har vært brikker i et spill de ikke kjente konsekvensene av. Dette er den tredje boka om Strange og Quinn.

  Pelecanos, George P.