Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Pedersen, Kari Gjæver

  Sorter etter

  Hvordan komme til nirvana uten å dø først

  393,- 449,-

  Lev med erkeengelen Gabriels beskyttelse

  113,- 129,-
  Denne boken handler om erkeengelen Gabriel. Utgangspunktet for beskrivelsene av denne engelen er forfatterens egen opplevelse av engelen, hvordan hun ser den, føler den og samhandler med den. Boken omhandler også meditasjoner knyttet til denne engelen, samt en generell del som omhandler generell englehistorikk og tradisjoner. En amulett følger med boken.

  Lev med erkeengelen Jofiels beskyttelse

  113,- 129,-
  Denne boken handler om erkeengelen Jofiel. Utgangspunktet for beskrivelsene av denne engelen er forfatterens egen opplevelse av engelen, hvordan hun ser den, føler den og samhandler med den. Boken tar også for seg meditasjoner knyttet til denne engelen, og har en generell del som omhandler englehistorikk og tradisjoner. En amulett følger med boken.

  Lev med erkeengelen Kamuels beskyttelse

  113,- 129,-
  Denne boken handler om erkeengelen Kamuel. Utgangspunktet for beskrivelsene av denne engelen er forfatterens egen opplevelse av engelen, hvordan hun ser den, føler den og samhandler med den. Boken tar også for seg meditasjoner knyttet til denne engelen, og har en generell del som omhandler englehistorikk og tradisjoner. En amulett følger med boken.

  Lev med erkeengelen Mikaels beskyttelse

  113,- 129,-
  Denne boken handler om erkeengelen Mikael. Utgangspunktet for beskrivelsene av denne engelen er forfatterens egen opplevelse av engelen, hvordan hun ser den, føler den og samhandler med den. Boken tar også for seg meditasjoner knyttet til denne engelen, og har en generell del som omhandler englehistorikk og tradisjoner. En amulett følger med boken.

  Lev med erkeengelen Rafaels beskyttelse

  113,- 129,-
  Denne boken handler om erkeengelen Rafael. Utgangspunktet for beskrivelsene av denne engelen er forfatterens egen opplevelse av engelen, hvordan hun ser den, føler den og samhandler med den. Boken tar også for seg meditasjoner knyttet til denne engelen, og har en generell del som omhandler englehistorikk og tradisjoner. En amulett følger med boken.

  Lev med erkeengelen Zadkiels beskyttelse

  113,- 129,-
  Denne boken handler om erkeengelen Zadkiel. Utgangspunktet for beskrivelsene av denne engelen er forfatterens egen opplevelse av engelen, hvordan hun ser den, føler den og samhandler med den. Boken tar også for seg meditasjoner knyttet til denne engelen, og har en generell del som omhandler englehistorikk og tradisjoner. En amulett følger med boken.

  Tempelboka

  131,- 149,-

  Pedersen, Kari Gjæver