Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Pedersen, Bjørn Tore

  Sorter etter

  Adelsteen Normann

  349,- 398,-
  Boken handler om Adelsteen Normann som reiste til Düsseldorf for å bli kunstmaler. På prestisjetunge utstillinger i europeiske storbyer og i USA vekker han oppsikt med sine malerier av vestlandske og nordnorske fjordlandskaper, og midnattssolen. Boka presenterer hans kunstverk i hele sin bredde. Har litteraturliste.

  Hurtigruten minutt for minutt

  306,- 349,-
  Boka følger Hurtigruteskipet MS Nordnorge på den ferden langs norskekysten som blei sendt direkte på NRK i 2011. Den presenterer alle stoppestedene langs ruta, folk ombord på skipet og gir et bilde av all oppmerksomheten denne turen og tv-sendinga fikk.

  Jekta

  368,- 420,-

  Kaare Espolin Johnson

  437,- 499,-
  I denne boka om Kaare Espolin Johnson (1907-1994) er det bildene som danner utgangspunktet. Forfatteren forteller om Johnsons liv og kunst i tekst og bilder. Johnson vokste opp i Finnmark og han utviklet sitt eget utrykk og sin egen teknikk, på tvers av alle ismer og moteretninger. Av den svarte billedflaten risset han frem lyset som han lot naturen og menneskene stige ut av. Bildene bygget på hans egne erindringer og assosiasjoner, episoder og hendelser som hadde gjort inntrykk og festet seg hos ham. Denne utgaven utgis i anledning hundreårsmarkeringen av kunstnerens fødsel. Med registre over viktige årstall for kunstneren, utstillinger, bilder i Nasjonalgalleriet, illustrasjoner, dekorasjoner, stipend og priser.

  Sommertoget

  350,- 399,-

  Pedersen, Bjørn Tore