Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Pedersen, Bente

  Sorter etter

  Alveskudd

  98,-

  Amerikabrevet

  98,-
  Ingrid er på vei til Tromsø for å meddele Stina og Matts den rystende nyheten hun har fått fra Amerika. Underveis rammes båten av uvær.

  Arven

  98,-

  Bak låste dører

  98,-
  Når Hans vender hjem fra fisket får han høre nyheten som skal endre livet hans for alltid. I Tromsø treffer Henrik den langt eldre Cecilia i skjul.

  Bedragets pris

  98,-
  Aile har skjult sannheten om yngstedatterens opphav, og da Halvor røper seg, får Hans sitt livs overraskelse.

  Bekjennelser

  98,-

  Betatt

  98,-
  Stina vil dele Jakobvollen mellom Ingrid og Matts. Ingrid blir rasende og føler seg sviktet av bestevenninnen. I mellomtiden trer Matts støttende til. I tiden som kommer, møtes han og Ingrid stadig hyppigere i skjul. Men så skjer det som ikke skal skje, og Ingrids liv tar en ny vending.

  Blanke ark

  98,-
  Ingrids far er alvorlig syk og Ingrid drar fortvilet til Tromsø for å søke råd. Der får hun et uventet frieri. Imens blir det et svært lite hjertelig gjensyn mellom Aron og Maria.

  Blodrand

  98,-

  Bortført

  98,-
  Kjøpmann Rehnberg inviterer Tromsøs bedre borgere på ball. På festen overrasker han alle og forteller at han skal gifte seg. Men har hans tilkommende brud også en annen beiler?

  Bråvoksen

  98,-
  Marit møter en gammel kjenning, og livet hennes blir snudd på hodet. Astrid sliter i ekteskapet med Thomas, men han har mistet interessen både for henne og Margit.

  Bryllupsreise

  98,-

  Bydame

  98,-

  Den fortapte sønn

  98,-
  Ingrid jobber hardt for å bygge opp Jakobsvollen etter brannens herjinger, og aner ingenting om overraskelsen hun har i vente. I Tromsø gjør Henrik, til Stinas store fortvilelse, kur til den vakre Sophie von Bach.

  Det sorte får

  98,-

  En lykkens dag

  98,-

  Et barn til låns

  98,-
  Ingrid er forsvunnet, og i Målselvdalen letes det etter henne selv om de fleste frykter at hun har omkommet i den strie elva. Aile føder sin førstefødte, tilsynelatende alt for tidlig. Med Arons hjelp legger hun ut på en lang og farlig ferd som skal besegle hennes datters skjebne. Til slutt når Aron Tromsø, uvitende om at Ingrid skjuler seg der. Når de møtes ved en tilfeldighet røper Aron en av sine dypeste hemmeligheter.

  Et liv i synd

  98,-

  Evig din

  98,-
  Aron skyr ingen midler for å bli husbond på Jakobvollen. I Tromsø viser den utspekulerte Sophie von Bach sin interesse for Johannes.

  Falske toner

  98,-
  I Tromsø går det mot bryllup for Mathilde og Dmitrij, men ikke alle gleder seg. Hjemme i Målselv drar Anna på stevnemøte med drengen Peder, som har en overraskelse til henne.

  Farlig forbindelse

  98,-

  Farlig jonsoknatt

  98,-
  Folket ved fjorden tenner bål i jonsoknatta. Lille Inga Maret sniker seg ut for å feire midtsommer, men er uvitende om hva som venter henne når hun klatrer over gjerdet til innmarka. Nelle tar med seg Lukas og Daniel og hilser på venninnen Stina, som blir overrasket og glad - men også interessert i den mystiske spanjolen.

  Flomvarsel

  98,-
  Kornavlingene på Jakovollen er rammet av nattefrost, og gårdsfolket går trange tider i møte. En sjarmerende Amerika-agent kommer på besøk, og flere lar seg lokke. Når våren kommer flytter det unge ekteparet Peder og Maria Næss til bygda. Både Ingrid og Stina føler det er noe kjent og mystisk med Maria. Samtidig flommer elva over, og en hemmelighet fra fortida kommer fram i lyset.

  Fly, sommerfugl!

  98,-

  Pedersen, Bente