(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Paus, Ole

  Sorter etter

  Blomstene ved Amras

  175,- 199,-
  Diktsamlinga er forfatterens andre diktsamling. Diktene er bundet sammen av rytme og form, men bortsett fra det står diktene alene, som blomstene ved foten av borgen Amras.

  Fortellingen om Josef

  249,-
  Ved å se Juleevangeliet og hendelser i Det nye testamente gjennom Josefs øyne, prøver forfatteren i denne fortellingen å tegne et bilde av Josef, og å si noe om hvem han var.

  Hjemmevant utenfor

  261,- 298,-
  Boka inneholder 114 sanger der Ole Paus har skrevet tekst og eller melodi. Sangene

  Isengaard

  306,- 349,-
  Da Hilde døde, ble Isengaard alene i det store huset. Nå nærmer han seg en alder der man stadig oftere møter bekjente i begravelser, og det er heller ikke lenge siden han fulgte sin beste venn til graven. Isengaard er ingen kravstor mann. Han liker seg best for seg selv. Men en dag møter han kjærligheten på nytt. Det er et dramatisk møte, og han finner en betagende kjærlighet som han aldri hadde trodd han skulle få oppleve.

  Kjære Kongen

  262,- 299,-
  Hovedpersonen bor i feriekolonien Ramsyland, et sted som forveksling ligner kongeriket Norge. Eller som han sier det selv: "Ramsyland er et tøyserike for feilernærte gåter". Den tidligere teologistudenten har basecamp i et rom bak Esthers Sorgbinderi. Han finner dagens tekst i søppelbøttene, og lever ellers av et enkelt liv viet sin misjonsidé: Å påtvinge folk en god gjerning.

  Paus, Ole