Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Marit Hoem Kvam

  Pass deg, Line!

  129,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: CD
  Line er 20 år og bor alene. En dag møter hun Pelle, en voksen mann som begynner å snakke med henne. Han sier at han synes hun er smart og pen, og spør om han skal kjøre henne hjem. Line har egentlig fått beskjed av foreldrene om aldri å bli med en fremmed, men Pelle virker veldig snill. Han blir med henne hjem, og det er da Line oppdager at Pelle er en slem mann. Heldigvis kommer Ole henne til unnsetning. Bok og lydbok er tilrettelagt med enkelt innhold. Cd-en har moderat lesefart.
  ISBN/EAN: 9788242145796

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Lettlest bok med lydbok for ungdom og voksne. Mennesker med utviklingshemming kan være enkle offer for overgrep. Line bor alene og blir et lett bytte for Pelle. Heldigvis ender det bra. Line er 20 år, bor i egen leilighet og greier det meste selv. En dag møter hun Pelle på kjøpesenteret. Han flørter med henne og kjører henne hjem. Line blir smigret av at en voksen mann er interessert i henne. Etter hvert prøver Pelle å voldta henne, men heldigvis kommer Lines bror tilfeldigvis innom og jager Pelle på dør.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Lydbokforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788242145796
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Narrative theme- Social issues
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Lettlest bok med lydbok for ungdom og voksne. Mennesker med utviklingshemming kan være enkle offer for overgrep. Line bor alene og blir et lett bytte for Pelle. Heldigvis ender det bra. Line er 20 år, bor i egen leilighet og greier det meste selv. En dag møter hun Pelle på kjøpesenteret. Han flørter med henne og kjører henne hjem. Line blir smigret av at en voksen mann er interessert i henne. Etter hvert prøver Pelle å voldta henne, men heldigvis kommer Lines bror tilfeldigvis innom og jager Pelle på dør.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Lydbokforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788242145796
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Narrative theme- Social issues