UAVHENTEDE PAKKER:

Varer som er bestilt, men som ikke blir hentet på postkontoret innen tidsfristen, blir returnert til oss. Dette er veldig dyrt for oss samt lite miljøvennlig. Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum kr. 199,- avhengig av fraktkostnader.

 

Retur av varer / Angrerett

Det er 14 dagers full angrerett på alle varer. Ønsker du å få pengene tilbake for en vare, vil vi refundere beløpet så snart vi mottar returen.
NB: Angreretten kan kun benyttes så lenge varen blir returnert i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand.

Dersom du har mottatt feil vare eller det er mangler på ditt produkt, ber vi deg kontakte kundeservice@notabene.no før du gjennomfører returen.

Vi anbefaler å bruke vår returplattform da dette i de aller fleste tilfeller gir billigere fraktkostnad for deg som kunde. Du vil få fraktlapp og angrerettskjema tilsendt direkte til e-posten din. 

Når du bruke vår returplattform godtar du at vi trekker kr 80,- fra tilbakebetalingsbeløpet ditt når vi har mottatt din retur.

Notabene returplattform

 

Dersom du heller ønsker å sende med en annen fraktmetode, så kan du gjerne gjøre det. Du må selv dekke porto for dette. Sørg for å fylle ut returskjemaet/angreskjemaet og legg dette sammen med returen din. 

 

Returskjema/Angrerettskjema

Returen sendes til:
Kjøpmannsgata 23
6005 Ålesund