Retur av varer / Angrerett
Dersom du har mottatt feil vare eller det er mangler på ditt produkt kan du benytte returskjemaet nedenfor.
Det er 14 dages full angrerett på alle varer. Ønsker du å få pengene tilbake for en vare, settes det inn på din bankkonto etter at vi har mottatt varen i retur.
Angreretten forutsetter at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand.

Du kan hjelpe oss med å legge ved en kopi av følgeseddelen/ordrebekreftelsen når du returnerer varer.
På den måten kan vi raskt finne frem til din konto og kreditere deg for de varer du returnerer. Du er også velkommen til å skrive hvorfor du returnerer varen.
Du kan også benytte returskjemaet under når du returnerer varene. NB:  Du må selv dekke porto dersom det ikke er feil/mangler som er årsak til returen.

Vi anbefaler også at du sender oss en email på: kundeservice@notabene.no og forteller at du har sendt pakken i retur slik at vi kan forvente pakken.


Produktet sendes til:
Nb Netthandel AS co/ Notabene Moa
Langelandsvegen 25
6010 Ålesund

UAVHENTEDE PAKKER:
Varer som er bestilt, men som en eller annen grunn ikke kan bli hentet på postkontoret, blir returnert til oss. Dette er veldig dyrt for oss samt lite miljøvennlig. Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum. kr. 199, avhengig av fraktkostnader.

Last ned returskjema