Sommer i Norge

Det går mot tidenes sommerferie i Norge. I år skal alle feriere i sitt eget hjemland og Norge er jo kjent for å ha et mekka av attraksjoner. Fjell, fjorder, og byer er jo allerede verdenskjente. Vestlandet, Nord-Norge, Sørlandet, Østlandet, mulighetene er uendelige! De utenlandske turistene har avbestilt feriehus, bobiler, cruise, hotell og opplevelser. Dette gir en unik mulighet for nordmenn å oppleve og utforske eget land. Vi i Notabene Nettbokhandel ønsker å hjelpe dere med å lage verdens beste Norgesferie, og vil derfor foreslå mange forskjellige bøker og spill her på notabene.no.

Finn din neste Norgesferie!

121 fantastiske opplevelser i Norge
121 fantastiske opplevelser i Norge

121 fantastiske opplevelser i Norge

Norge er verdens beste reisemål. Likevel er det langstrakte landet vårt en uåpnet skattekiste for mange nordmenn. Redaktør og God Morgen Norges reiseekspert Torild Moland har sammen med redaksjonen i magasinet Reiselyst i mange år reist land og strand rundt på jakt etter de beste opplevelsene. I denne boka har de samlet sine favoritter fra hvert av landets elleve fylker.

La boken inspirere til sommerens beste Norgesferie!

Trykk her for mer

Den ultimate bobilguiden for Norge

Bobilguiden beskriver steder du kan overnatte med bobil eller campingvogn med tekst, dronebilder og kart. Dette er den første boka i sitt slag i Norge og kommer i 3 forskjellige utgaver; Vestlandet, Sør- og Østlandet, og Nord- og Midt-Norge.

Forfatter Magne Klann har tidligere gitt ut Havneboka i 3 bind. Bobilguiden er bygget opp etter samme oversiktlige suksessoppskrift. For båtfolket har slike bøker eksistert siden 50-tallet. Endelig har campingfolket fått tilsvarende!

Trykk her for mer
Bobilguiden: Nord-Norge & Midt-Norge
Bobilguiden: Nord-Norge & Midt-Norge
Sove ute: håndbok for netter i sovepose
Sove ute: håndbok for netter i sovepose

Sove ute: håndbok for netter i sovepose

"Innertier om utenetter." Sigurd Rønningen, Utemagasinet

Tenk å sovne under stjernene. Våkne med sola i øynene. Den opplevelsen ligger lett tilgjengelig for de fleste. Vi må bare ut og finne den. Med denne boka blir terskelen for å komme dit mye lavere.
Marius Nergård Pettersen har totalt tilbragt flere år under åpen himmel. Denne boka er hans feltguide for nettene der ute. Den er lettlest og konkret, variert og fylt med informasjon.
Her er alt du trenger å vite om overnattingsformer, nødvendig utstyr, naturopplevelser, utfordringer, planlegging og pakking. Boka er også full av inspirerende turbilder fra hele landet, i tillegg til intervjuer med erfarne utefolk.
Kom deg ut. Og sov godt.

Trykk her for mer

Norges vakreste bilturer!

2160 kilometer med opplevelser på Norges 18 nasjonale turistveger.
Dette er særpregede veistrekninger som ligger over mesteparten av landet. De byr på et nesten uendelig antall gode grunner til å stoppe opp underveis. Turistveiene går igjennom så vakker og mangfoldig natur at det i seg selv innbyr til hyppige stopp. I tillegg ligger det utallige attraksjoner av ymse slag langs veiene. Begge deler er grundig beskrevet i denne boka.

Per Roger Lauritzen har alene eller sammen med andre utgitt over 70 bøker om norsk natur, historie og turopplevelser.

Forventes utgitt 05.06.2020

Trykk her for mer
Norges vakreste bilturer: de 18 nasjonale turistvegene
Norges vakreste bilturer: de 18 nasjonale turistvegene
101 norske turar: med tog, bil, båt, buss, sykkel og til fots
101 norske turar: med tog, bil, båt, buss, sykkel og til fots

101 norske turar - Med tog, bil, båt, buss, sykkel og til fots

Arne Hjeltnes visar fram sine favoritturar. 101 norske reiser alle kan oppleva. Ikkje dei dyraste, ikkje dei mest strabasiøse, men dei flottaste.

Arne Hjeltnes har reist over heile landet sidan han vart fødd.
Dei siste åra har han hatt som mål å vera innom alle norske fylke kvart år - og klart det. Han kjenner dei små trivelege hotella, dei flinkaste kokkane og dei artige opplevingane du bør få med deg. I eit gamalt slagord frå 1980-talet heitte det «Norge ditt nærmeste ferieland». Den gongen ville nordmenn helst ut i verda til Gran Canaria, Thailand eller Miami. No vil heile verda hit. Til nordlyset, fjordane, fjella og dei trivelege byane våre. Gong på gong kan me sjå at store utanlandske medier peikar på Noreg som det mest spanande reisemålet. Og nordmenn har absolutt oppdaga sitt eige land. Turane går like ofte innanlands for mange norske turistar. Det er eit fantastisk land å reisa i. Aktivitetar og opplevingar står i kø. Perlene er mange. Maten er strålande og naturen spektakulær. God tur!

Trykk her for mer

Det perfekte sommerspillet

SPILL ESCAPE ROOM
SPILL ESCAPE ROOM

Escape room - Årets selskapsspill i 2017

Som i så mange Escape Rooms verden over, er dere “låst inne” i dette spillet og målet er å finne kodene for å “unnslippe” innen 60 minutter ved å løse pusleoppgaver og gåter.

Bruk hodene deres! Samarbeid, god kommunikasjon, nytenkning, kreativitet, logikk og detaljfokus er også veldig viktig.

Denne esken inneholder 4 forskjellige Escape Room-eventyr (Fengselsrømning, Virus, Bombetrussel og Aztekertempelet i økende vanskelighetsgrad), og hvert eventyr har 3 deler. I hver del må du finne en kode bestående av 4 nøkler som du setter inn i Chrono-dekoderen ved å bruke 4 av de 16 nøklene. Finn 3 riktige koder innen 60 minutter for å vinne spillet. Dere vinner eller taper sammen..

Antall spillere: 3 til 5
Spilletid: 60 minutter
Alder: 16+

Trykk her for mer