Frakt og levering

Vi tilbyr følgende leveringsmåter:

  • Levert hjem på døren eller i postkassen
  • Hent på posthentested

Du kan ikke få levering på døren/i postkasse hvis du har postkasse som krever nøkkel, eller hvis postbud trenger nøkkel for å nå fram til deg. Leveringsvalget kan ikke benyttes for postboksadresser.

KLIKK & HENT i butikk vil bli tilgjengelig i løpet av kort tid.

 

Leveringstid

De fleste varer har vi på lager, og sender innen en virkedag. Varer som hentes fra andre lagre sendes fortløpende når de ankommer vårt lager, og normalt i løpet av 1-3 virkedager. På hver enkelt vare kan du se når vi forventer å sende varene fra oss.

Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid.

 

Hvor blir pakken levert?

Vi er opptatt av å få fram varene som fort som mulig til deg, og deler derfor opp i flere forsendelser hvis dette vil gå raskere. Vi benytter PostNord som speditør på alle forsendelser. Varer som leveres hjem/på dørmatten kan ikke veie mer enn to kilo, og ha mål 25 cm x 35 cm x 8 cm. Dersom pakken er større enn disse målene, vil pakken sendes til nærmeste utleveringssted. I noen soner tilbyr ikke PostNord levering på døren, eller de har ikke tilgang til postkasse eller dørmatte. Også i disse tilfellene vil pakken utleveres fra nærmeste utleveringssted, og kunder varsles om hvor forsendelsen kan hentes.

 

Fraktbetingelser

Normal pris på frakt er 49,- for privatkunder, med fraktfri forsendelse for ordre over 249,-.

Du får oversikt over totale fraktkostnader i kassen før du betaler.

   

Levering utenfor Norge

Om du har behov for leveranser utenfor Norge, send bestilling på e-post til hk@notabene.no. Vi kan kun ekspedere større bestillinger til utlandet, ikke enkeltbøker. Det er egne betingelser for levering til utlandet.

Priser

Alle priser er alltid oppgitt i norske kroner inklusive merverdiavgift hvis ikke annet er bemerket. Alle kostnader knyttet til kjøpet og eventuelle gebyr for frakt vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen.