Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Ovnsbakte retter

    148,-
    169,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Pocket
    Boka har oppskrifter på retter med kylling, okse, kalv, svin eller lam som alle kan tilberedes i ovnen.
    ISBN/EAN: 9788279004660

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Kylling, okse, kalv, svin eller lam - her byr vi på kjøtt som tilberedes på ypperste vis. Grillet kylling med sitron, filet mignon og ovnsbakte artisjokker med salvie eller lammekam med urteskorpe vil begeistre gjestene dine. Våg å fylle kjøttrettene med velsmakende og overraskende farser og du vil kunne servere saftig kapun med kremet polenta, fylt kalvebryst med honningbakte epler, eller, ja, hvorfor ikke, svinestek med fikener. Grønnsakene passer også svært godt i alle de forskjellige farsene. Hvem kan motstå tomater med parmesanrisotto eller persillefylte auberginer.
    Detaljer
    SERIE Samlingen chic gourmand
    Utgivelsesår 2011
    Forlag Pantagruel
    Språk Bokmål
    ISBN 9788279004660
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Kylling, okse, kalv, svin eller lam - her byr vi på kjøtt som tilberedes på ypperste vis. Grillet kylling med sitron, filet mignon og ovnsbakte artisjokker med salvie eller lammekam med urteskorpe vil begeistre gjestene dine. Våg å fylle kjøttrettene med velsmakende og overraskende farser og du vil kunne servere saftig kapun med kremet polenta, fylt kalvebryst med honningbakte epler, eller, ja, hvorfor ikke, svinestek med fikener. Grønnsakene passer også svært godt i alle de forskjellige farsene. Hvem kan motstå tomater med parmesanrisotto eller persillefylte auberginer.
    Detaljer
    SERIE Samlingen chic gourmand
    Utgivelsesår 2011
    Forlag Pantagruel
    Språk Bokmål
    ISBN 9788279004660
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter