Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Oversatt sakprosa for barn

  Sorter etter

  Amsterdam

  49,- 199,-

  Barnas beste viser

  149,- 249,-

  Barnehagen min

  79,- 149,-
  I denne faktaserien får barna svar på mange av spørsmålene de lurer på. Ved hjelp av oppgaver og klaffer blandes læring med lek.

  Cocktails

  49,- 69,-
  Boken inneholder oppskrifter på cocktails; de klassiske, de nye og de som virker oppkvikkende. Har register

  Familiens store helsebok

  149,- 399,-
  Boken omfatter en oversikt over 280 alminnelige sykdomstilstander med opplysninger om prøver, behandlingsformer og hva man selv kan gjøre. Symptomguider gjør det mulig å ta beslutningen om man kan gjøre noe selv, eller om man må oppsøke lege. Et eget kapittel omhandler førstehjelp for en rekke situasjoner. Innledningsvis presenteres gylne regler for god helse, om kosthold, mosjon, røyking , alkoholbruk, narkotika, god sex, hvilesøvn og stress. Med adresser og register.

  København

  49,- 199,-

  Kokkeskolen

  49,- 99,-

  Marcus Martinus

  149,- 299,-

  Paris

  49,- 199,-

  Praha

  49,- 199,-

  Stockholm

  49,- 199,-

  Stretching

  29,- 49,-
  Boken inneholder ulike tøyningsøvelser for hele kroppen som kan gjennomføres i løpet av seks minutter. Med toukersplan basert på de ulike øvelsene. Har register.

  Svangerskapet uke for uke

  49,- 299,-
  Boka tar deg gjennom perioden fra unnfangelse til fødsel. Den tar for seg hva som skjer uke for uke i svangerskapet, både fysiske og følelsesmessige endringer, ernæring, helse og fosterets utvikling. Den beskriver også fødselens faser og hvordan de første seks ukene etter fødselen kan forløpe. Har register.

  Tøffe tatoveringer

  29,- 199,-
  Boken gir en innføring i forskjellige stilarter innen tatovering. Den gir blant annet tips om plassering og forklarer symbolikken som er knyttet til stilartene. Boken fokuserer på de mer maskuline variantene innen motiver som tribal, hodeskaller, old school, drager og andre mytiske skapninger.

  Venezia

  49,- 199,-

  Oversatt sakprosa for barn