Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Toralf Bølgen

    Ost og vin

    393,-
    449,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Boka presenterer 60 klassiske oster, som alle er å få tak i i Norge. I tillegg inneholder boka oppskrifter på 15 osteretter, samt generell informasjon om valg av vin og annet tilbehør, ostetyper og osteproduksjon. Har alfabetisk- og kronologisk register.
    ISBN/EAN: 9788248909644

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    En ostebok til inspirasjon og glede for norske oste-elskere og for alle som har lyst til å lære mer om de forskjellige ostetypene som er i salg i Norge i dag. Her er det flust av oster fra ulike land, hvor alle blir presentert inngående. Hver ost følges av Bølgens tips om kulinarisk tilbehør som drikke, frukter, nøtter og brød. Oppskrifter på en rekke retter med ost får du også. Boka er utformet som en guide, oversiktlig og lett å bruke. Flotte, delikate foto av Gunnar Mjaugedal.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2010
    Forlag Kagge
    Språk Bokmål
    ISBN 9788248909644
    Kategorier Mat og drikke- vin
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    En ostebok til inspirasjon og glede for norske oste-elskere og for alle som har lyst til å lære mer om de forskjellige ostetypene som er i salg i Norge i dag. Her er det flust av oster fra ulike land, hvor alle blir presentert inngående. Hver ost følges av Bølgens tips om kulinarisk tilbehør som drikke, frukter, nøtter og brød. Oppskrifter på en rekke retter med ost får du også. Boka er utformet som en guide, oversiktlig og lett å bruke. Flotte, delikate foto av Gunnar Mjaugedal.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2010
    Forlag Kagge
    Språk Bokmål
    ISBN 9788248909644
    Kategorier Mat og drikke- vin