(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Orten, Øystein

  Sorter etter

  Brevet til Rosalin

  288,- 329,-

  Himmelen over Shetland

  341,- 389,-
  Denne boka fortel om krigen i Noreg gjennom skjebnane til ei rekkje einskildpersonar. Ein elev frå Trondheim sit fengsla i kjellaren på gymnaset i Volda. I etasjen over har klassen hans undervisning. Ingen av dei veit at ungguten skal sendast til Auschwitz. Ein tysk soldat blir skoten like ved grensa til Sverige. Mannen som trekte av var ein sjømann frå Bergen som var leiar for ei gruppe sabotørar på flukt. Har litteraturliste.

  Italiensk reise

  306,- 349,-

  Livingstones retrett

  350,-
  Boka er ei slektskrønike frå tidlig på 1900-talet. Ein gut veks opp blant fiskarbønder ute ved Mørekysten. Det harde livet i det vesle kystsamfunnet blir skildra med krasse bilete og blir blanda med innslag frå storhendingane ute i verda der krigen har herja.

  Rasmus Rebellen

  315,- 359,-

  Risp i berget

  306,- 349,-

  Sjabervik

  315,- 359,-
  Dei 21 novellene i denne boka portretterer personar i kystbygda Sjabervik som på ulike vis har falle litt utanfor samfunnet. Dei dekkjer eit tidsrom på 175 år, og gjennom reiseskildringar, talar og dagbøker får vi eit innblikk i livsvilkåra til desse menneska.

  Vegen til Neverland

  350,-
  Boka er ei familiekrønike og ei skildring av to norske tidsepokar, krigsåra og etterkrigstida fram til 1962. I denne romanen leitar eg-personen etter stoff om foreldra sine og deira ungdomstid. Han prøver å rekonstruere liva deira, særleg faren sitt, slik forteljaren sjølv forstår og opplever det. Boka er ein frittståande oppfølgjar til Livingstones retrett.

  Orten, Øystein