Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Oppskriften

  262,-
  299,-
  Lagerstatus: Midlertidig tomt på lager
  Format: Innbundet
  Basert på sine egne erfaringer lærer forfatteren deg å utnytte ditt eget potensial for å komme helt til topps i samfunnet, eller bare å gjøre det bedre i sosiale sammenhenger. Med eksempler fra ut- og innland lærer du steg for steg å gjøre deg mer synlig både privat og profesjonelt, og på denne måten oppnå en status som vanligvis er forbeholdt de aller øverst i jobbhierarkiet.
  ISBN/EAN: 9788248908104

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Magnus S. Rønningen avslører hemmeligheten bak ett av vår tids mektigste verktøy: Kjendisstatus. Lær deg å utnytte ditt eget potensial, finn ut hvordan du steg for steg kan gjøre deg mer synlig både privat og profesjonelt. Magnus S. Rønningen har skrevet det som ligger an til å bli årets versjon av Se og Hør-boka til Melnæs. At boka er en pageturner av dimensjoner, er så forskjellige folk som Jan Thomas og Henrik Langeland enige om. Boka er en usminket selvhjelpsbok for folk som vil opp og fram, og samtidig en underholdningsroman.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Kagge
  Språk Bokmål
  ISBN 9788248908104
  Kategorier Selvhjelp og personlig utvikling
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Magnus S. Rønningen avslører hemmeligheten bak ett av vår tids mektigste verktøy: Kjendisstatus. Lær deg å utnytte ditt eget potensial, finn ut hvordan du steg for steg kan gjøre deg mer synlig både privat og profesjonelt. Magnus S. Rønningen har skrevet det som ligger an til å bli årets versjon av Se og Hør-boka til Melnæs. At boka er en pageturner av dimensjoner, er så forskjellige folk som Jan Thomas og Henrik Langeland enige om. Boka er en usminket selvhjelpsbok for folk som vil opp og fram, og samtidig en underholdningsroman.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Kagge
  Språk Bokmål
  ISBN 9788248908104
  Kategorier Selvhjelp og personlig utvikling