Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Turid Torbergsen

  Oppdag vinneren i deg selv med coaching og NLP

  272,-
  310,-
  Lagerstatus: POD - Print on demand
  Format: Pocket
  Formålet med denne boken er å bevisstgjøre deg om hvilke suksesskriterier som må oppfylles for at du skal leve i takt med deg selv og bli en vinner på alle livets områder. Teknikkene og verktøyene som beskrives i boken er enkle, og du vil blant annet få kunnskap om hvordan bli kjent med deg selv og finne dine ressurser, hvordan du kan sette deg mål på en effektiv måte, hvilke drivkrefter som påvirker deg i prosessen mot et mål, hvordan begrensende tankemønster og uønskede følelser påvirker deg i negativ retning, og hvordan du kan endre dette. Med litteraturliste.
  ISBN/EAN: 9788299723626

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Hver og en av oss har fått tildelt ressurser som er unike, og som kan være kilde til stor glede både for oss selv og andre - dersom vi bruker dem. De fleste lever imidlertid med en rekke selvbegrensende holdninger, som skaper unødige problemer. Formålet med boken er derfor å bevisstgjøre deg om hvilke suksesskriterier som må oppfylles, for at du skal leve i takt med deg selv og bli en vinner på alle livets områder. Teknikkene og verktøyene som beskrives i boken er enkle men kraftfulle, og benyttes i dag av noen av de ledene coacher innenfor bransjen. Boken gir også en rekke eksempler på hva mennesker som Liv Arnesen, Knut Frostad, Rolf Løvland, Grete Waitz og andre har gjort for å oppnå suksess og bli en vinner.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag TCI - The Coaching Institute
  Språk Bokmål
  ISBN 9788299723626
  Kategorier Selvhjelp og personlig utvikling
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Hver og en av oss har fått tildelt ressurser som er unike, og som kan være kilde til stor glede både for oss selv og andre - dersom vi bruker dem. De fleste lever imidlertid med en rekke selvbegrensende holdninger, som skaper unødige problemer. Formålet med boken er derfor å bevisstgjøre deg om hvilke suksesskriterier som må oppfylles, for at du skal leve i takt med deg selv og bli en vinner på alle livets områder. Teknikkene og verktøyene som beskrives i boken er enkle men kraftfulle, og benyttes i dag av noen av de ledene coacher innenfor bransjen. Boken gir også en rekke eksempler på hva mennesker som Liv Arnesen, Knut Frostad, Rolf Løvland, Grete Waitz og andre har gjort for å oppnå suksess og bli en vinner.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag TCI - The Coaching Institute
  Språk Bokmål
  ISBN 9788299723626
  Kategorier Selvhjelp og personlig utvikling