Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Bente Sandberg

    Onde makter

    95,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Pocket
    Romanserien utspiller seg i Lafjorden i Vest-Finnmark på begynnelsen av 1900-tallet. Den 18 år gamle Maria er den eldste datteren av fire i en fattig familie. Faren Anton er stort sett på sjøen, mens moren passer dyrene og de små jordlappene deres. Livet er hardt, men de er stolte av det de har. Maria har fått en unik mulighet til å gjøre livet bedre for familien: Hun er doktorens assistent og drømmer om å bli sykepleierske. Men Maria drømmer også om den store kjærligheten. Da hun blir forlovet med den kjekke, staute Isak, tror hun de skal være sammen for alltid, men så dukker den mystiske, vakre Gabriel opp i bygda.
    ISBN/EAN: 9788251645812

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.    Maria nekter å tro at Gabriel er omkommet på sjøen. Hun klamrer seg til håpet om at han snart skal vende tilbake til henne . og til kjærlighetsbarnet deres som vokser under hjertet hennes. Serinas søster kommer til Lafjord sammen med ektemannen og sønnen, som er Ingers far. Men gjensynet blir ikke helt som familien Jaroz hadde forestilt seg .
    Detaljer
    SERIE Gabriels hus
    Utgivelsesår 2010
    Forlag Schibsted
    Språk Bokmål
    ISBN 9788251645812
    Sted Finnmark
    Tidsperiode Tidlig 20. århundre, 1900 til 1950
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Maria nekter å tro at Gabriel er omkommet på sjøen. Hun klamrer seg til håpet om at han snart skal vende tilbake til henne . og til kjærlighetsbarnet deres som vokser under hjertet hennes. Serinas søster kommer til Lafjord sammen med ektemannen og sønnen, som er Ingers far. Men gjensynet blir ikke helt som familien Jaroz hadde forestilt seg .
    Detaljer
    SERIE Gabriels hus
    Utgivelsesår 2010
    Forlag Schibsted
    Språk Bokmål
    ISBN 9788251645812
    Sted Finnmark
    Tidsperiode Tidlig 20. århundre, 1900 til 1950