Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Anthoni T. Backe

  Om og zen

  239,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boken inneholder en samling historier med zen som tema. Planter og trær, ulike kulturer, religioner og magisk realisme er stikkord som går igjen i historiene.
  ISBN/EAN: 9788281790230

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Zen har inspirert millioner av mennesker i hundrevis av år. Denne unike boken er en skjønnlitterær tekst om, med og av zen. Anthony T. Backe er en ny norsk litterær stemme som sprenger rammer på flere måter; også gjennom lek med ulike skjønnlitterære stilarter. Planter og trær går som en "grønn" tråd gjennom historiene. Teksten fungerer også som en bro mellom ulike kulturer og religioner i en slags magisk realisme Zen kan ikke forklares, men må erfares. Forfatteren håper denne boken vil gi deg en smaksopplevelse av zen som vil utvide din horisont og tilføre deg glede. "Alle som liker Paulo Coelho vil elske denne boken."
  Detaljer
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Fritt forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788281790230
  Bokgruppe Norsk skjønn
  Bokgruppe voksne
  Bokgruppe Romaner
  Form Noveller
  Emne ord Buddhisme
  Alder Voksen
  Sider 174
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Zen har inspirert millioner av mennesker i hundrevis av år. Denne unike boken er en skjønnlitterær tekst om, med og av zen. Anthony T. Backe er en ny norsk litterær stemme som sprenger rammer på flere måter; også gjennom lek med ulike skjønnlitterære stilarter. Planter og trær går som en "grønn" tråd gjennom historiene. Teksten fungerer også som en bro mellom ulike kulturer og religioner i en slags magisk realisme Zen kan ikke forklares, men må erfares. Forfatteren håper denne boken vil gi deg en smaksopplevelse av zen som vil utvide din horisont og tilføre deg glede. "Alle som liker Paulo Coelho vil elske denne boken."
  Detaljer
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Fritt forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788281790230
  Bokgruppe Norsk skjønn
  Bokgruppe voksne
  Bokgruppe Romaner
  Form Noveller
  Emne ord Buddhisme
  Alder Voksen
  Sider 174