Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Om mat og ernæring

    469,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Pocket
    Denne boken gir en innføring i faget ernæring, sammenhengen mellom mat og helse, og matens betydning for miljøet. Den fokuserer på mat, og redegjør for hva en bør spise. Den beskriver også de nye norske kostrådene fra Nasjonalt råd. Boken er beregnet på lærerstudenter og førskolelærerstudenter, samt studenter i folkehelsearbeid, men kan også være nyttig for andre som trenger en innføring i faget ernæring. Med litteraturlister og stikkordregister.
    ISBN/EAN: 9788276348484

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Om mat og ernæring er lærebok som gir en innføring i faget ernæring, sammenhengen mellom mat og helse og matens betydning for miljøet. Den tar utgangspunkt i det enkle og er tilrettelagt slik at inngående forkunnskaper i naturfag ikke skal være nødvendig. Boken er basert på nyere forskning og de nye norske kostrådene fra Statens ernæringsråd blir beskrevet. Boken argumenterer for matens miljøpåvirkning - hvordan maten vi spiser påvirker miljøet og hvordan en kan spise mest mulig bærekraftig Om mat og ernæring er først og fremst skrevet for lærerstudenter og førskolelærerstudenter som tar fordypning eller videreutdanning i Mat og helse, samt studenter i folkehelsearbeid. Boken vil også være aktuell for andre studentgrupper som trenger en innføring i faget ernæring.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2016
    Forlag Høyskoleforl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788276348484
    Kategorier Diett og ernæring
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Om mat og ernæring er lærebok som gir en innføring i faget ernæring, sammenhengen mellom mat og helse og matens betydning for miljøet. Den tar utgangspunkt i det enkle og er tilrettelagt slik at inngående forkunnskaper i naturfag ikke skal være nødvendig. Boken er basert på nyere forskning og de nye norske kostrådene fra Statens ernæringsråd blir beskrevet. Boken argumenterer for matens miljøpåvirkning - hvordan maten vi spiser påvirker miljøet og hvordan en kan spise mest mulig bærekraftig Om mat og ernæring er først og fremst skrevet for lærerstudenter og førskolelærerstudenter som tar fordypning eller videreutdanning i Mat og helse, samt studenter i folkehelsearbeid. Boken vil også være aktuell for andre studentgrupper som trenger en innføring i faget ernæring.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2016
    Forlag Høyskoleforl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788276348484
    Kategorier Diett og ernæring