Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Anne-Cath. Vestly

  Aurora i Holland

  236,-
  269,-
  Lagerstatus: POD - Print on demand
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788205507395

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Femte boken om Aurora. Bestefarmor synes Aurora får være for lite barn, så pappa sender henne ut til de andre. Og det er gøy å "leke barn", men av og til vil Aurora være seg selv også, og leke inni seg. En dag kommer mamma hjem og forteller at hun har fått tilbud om noen måneders stilling ved domstolen i Haag. Hun har veldig lyst, men orker ikke være så lenge borte fra familien. Da bestemmer pappa at hun skal dra, så kommer de andre etter ved juletider. Det blir litt av en tur. Bilen streiker i Tyskland og må på verksted, og Aurora og Sokrates får meslinger. Pappa forstår at han ikke rekker fram til julaften og sender telegram til mamma, men det blir jul likevel, for hun overrasker og dukker opp i vertshuset de har tatt inn på. I Holland får Aurora oppleve mye morsomt, spennende og skummelt, og jammen dukker ikke mormor opp også. De reiser hjem en gang i mai - med en blomsterlenke rundt bilen! Og nå får Aurora lyst til å leke barn igjen. Leveringstid 1-2 uker (Print-on-Demand).
  Detaljer
  SERIE Aurora
  Utgivelsesår 2017
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205507395
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Family home stories
  Interesse Interest age- from c 6 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Femte boken om Aurora. Bestefarmor synes Aurora får være for lite barn, så pappa sender henne ut til de andre. Og det er gøy å "leke barn", men av og til vil Aurora være seg selv også, og leke inni seg. En dag kommer mamma hjem og forteller at hun har fått tilbud om noen måneders stilling ved domstolen i Haag. Hun har veldig lyst, men orker ikke være så lenge borte fra familien. Da bestemmer pappa at hun skal dra, så kommer de andre etter ved juletider. Det blir litt av en tur. Bilen streiker i Tyskland og må på verksted, og Aurora og Sokrates får meslinger. Pappa forstår at han ikke rekker fram til julaften og sender telegram til mamma, men det blir jul likevel, for hun overrasker og dukker opp i vertshuset de har tatt inn på. I Holland får Aurora oppleve mye morsomt, spennende og skummelt, og jammen dukker ikke mormor opp også. De reiser hjem en gang i mai - med en blomsterlenke rundt bilen! Og nå får Aurora lyst til å leke barn igjen. Leveringstid 1-2 uker (Print-on-Demand).
  Detaljer
  SERIE Aurora
  Utgivelsesår 2017
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205507395
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Family home stories
  Interesse Interest age- from c 6 years